Neutralt råd för industribolaget inför noteringen
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen

Neutralt råd för industribolaget inför noteringen

Neutralt

Industribolaget Garpco har erhållit villkorat godkännande för att notera sig på NGM SME. Affärsvärlden uttrycker dock en viss tveksamhet inför företagets investeringstunga verksamhet och det klent fria kassaflödet. Tidningen väljer att avvakta och följa utvecklingen från sidlinjen.

  • Garpco har fått villkorat godkännande för notering på NGM SME.
  • Affärsvärlden stannar vid ett neutralt råd gällande bolaget, pekar på företagets investeringstunga verksamhet och klent fria kassaflöde.

Industribolaget Garpco har nyligen fått villkorat godkännande för att notera sig på NGM SME. Noteringen innebär att bolaget kommer att kunna handlas på NGM SME-börsen, vilket kan innebära nya möjligheter för företaget.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Affärsvärldens analys

I en analys uttrycker Affärsvärlden en viss tveksamhet inför Garpcos kommande notering. Tidningen pekar på bolagets investeringstunga verksamhet, vilket kan vara riskfyllt. Dessutom är det fria kassaflödet klent, vilket kan innebära ekonomiska utmaningar för bolaget.

"Sammantaget är verksamheten rätt investeringstung och det fria kassaflödet klent. Vi är inte så lockade att teckna och följer utvecklingen från sidlinjen", skriver Affärsvärlden i sin analys.

Hos oss på Börskollen följer vi också utvecklingen för Garpco med stort intresse. Det ska bli spännande att se hur företaget utvecklas på NGM SME-börsen och hur marknaden reagerar på noteringen.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Garpco

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Garpco

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt