Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

NordnetFoto: Pressbild Nordnet

Nordnet imponerar – aktien rusar

Nordnet presenterade starka siffror för det tredje kvartalet idag, vilket överträffade marknadens förväntningar och ledde till en ökning av aktiens värde med 8 procent. Deras geografiska diversitet, effektiv kostnadskontroll och attraktiva värdering gör dem till favoriter i finansbranschen enligt Dagens Industri.

Trots en övergripande nedgång på börsen, lyckades Nordnet att imponera med sina kvartalsresultat. Aktien har stigit betydligt sedan Nordnet släppte sina kvartalsrapporter tidigare idag och har nu ökat med hela 8 procent.

Detta skriver Dagens Industri, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Nordnet - Dagens Industris favorit

Nätmäklarens framgång kan tillskrivas dess diversifierade geografiska närvaro, strama kostnadskontroll och låga värdering. Denna kombination har gjort Nordnet till en favorit i branschen enligt Dagens Industri.

Sedan vi rekommenderade köp av aktien i maj har den utvecklats bättre än börsen som helhet – nu finns en ny chans att komma in på bra nivåer",

konkluderar affärstidningen. Kanske är detta den perfekta chansen för investerare att hoppa på Nordnet-tåget.

Om Nordnet

Nordnet är ett bolag från Sverige och listat på Large Cap. Bolaget verkar inom sektorn Finans & Fastighet och aktien har 5933st ägare på Avanza samt 18681st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen.

Nordnet är en digital bank för sparande och investeringar. Genom innovation och nytänkande utmanar vi traditionella strukturer och ger privata sparare tillgång till samma information, verktyg och service som professionella investerare. Nordnet har 500 anställda och vi finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.