Nordrest stänger restaurang i DN-skrapan
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Börs & Finans

Nordrest stänger restaurang i DN-skrapan

Nordrest

Foodservice-bolaget Nordrest stänger sin restaurang ”Tidningshuset” i Stockholm. Den ligger vid DN-skrapan där även Dagens industri och Expressen har sina lokaler. Den nya operatören, med bland andra krögaren Magnus Bergh, tar över i början av nästa år.

  • Nordrest stänger restaurangen ”Tidningshuset” i Stockholm.
  • Magnus Bergh, med bakgrund i F12-gruppen, tar över driften.
  • Övertagandet sker i början av nästa år.

Stängning och ny operatör

Nordrest, ett bolag inom foodservice-sektorn, har beslutat att stänga sin restaurang ”Tidningshuset” som är belägen i DN-skrapan i Stockholm. Enligt uppgifter från Dagens industri kommer den nuvarande verksamheten att upphöra och en ny operatör tar över i början av nästa år.

Strategisk placering

Restaurangen ligger strategiskt vid DN-skrapan, en byggnad som även inhyser redaktionerna för Dagens industri och Expressen. Denna placering har gjort ”Tidningshuset” till en välbesökt plats för både kontorsanställda och andra besökare i området.

Detta skriver Dagens Industri, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Ny ledning

Den nya operatören, som tar över efter Nordrest, inkluderar krögaren Magnus Bergh. Bergh har tidigare erfarenhet från krogföretaget F12-gruppen och driver redan en annan restaurang i Bonnierhuset på Torsgatan 21 i Stockholm. Det vidhängande kaféet kommer också att omfattas av övertagandet.

Vi på Börskollen följer utvecklingen noga och återkommer med fler uppdateringar när den nya operatören börjar sin verksamhet.

Börskollen om Nordrest

Nordrest är ett foodservicebolag med fokus på naturliga gästflöden och kontraktsbaserade måltidslösningar. Bolagets erbjudande omfattar måltidslösningar anpassade till kundens behov och önskemål samt färdiga varumärkeskoncept som till exempel Taste by Nordrest, Togo by Nordrest, Pocket by Nordrest, och Way Cup. Nordrest är verksamt inom segmenten Försvar, Företag, Skolor, Campus, Vård och Resor. Huvudkontoret ligger i Solna.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Nordrest, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Nordrest

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Nordrest

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt