Norwegian utökar – nya destinationer från Sverige
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen

Norwegian utökar – nya destinationer från Sverige

Norwegian

Flygbolaget Norwegian introducerar sex nya flyglinjer från Sverige inför vintersäsongen 2024/25. Utökningen omfattar både Stockholm Arlanda och Göteborg Landvetter, med nya rutter till bland annat Egypten och Marocko.

  • Norwegian lanserar sex nya rutter från Sverige.
  • Destinationer inkluderar Hurghada, Agadir och Dubai.
  • Expansionen omfattar både Arlanda och Landvetter.

Nyheter för Arlanda och Landvetter

Norwegian meddelar att de kommer att erbjuda nya flyglinjer från både Stockholm Arlanda och Göteborg Landvetter inför vintern 2024/25. Från Arlanda planerar bolaget att introducera rutter till Hurghada i Egypten, Agadir i Marocko och Dubai.

För resenärer från Göteborg Landvetter blir det möjligt att flyga direkt till Hurghada, Teneriffa och Marrakech i Marocko. Denna expansion är ett svar på den fortsatt höga efterfrågan på utlandsresor.

Uttalande från Swedavia

Charlotte Ljunggren, direktör för marknad och försäljning på statliga flygplatsoperatören Swedavia, kommenterar: "Norwegians satsning på ytterligare direktlinjer från både Stockholm Arlanda Airport och Göteborg Landvetter Airport är ett tydligt tecken på att det fortfarande finns en stark efterfrågan på resor till utlandet."

Detta rapporterar nyhetsbyrån Finwire om.

Norwegians utökade linjenät

Utöver de nya linjerna från Sverige, kommer Norwegian även att flyga till flera av de nämnda destinationerna från Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. Sammanlagt innebär detta att Norwegian under den kommande vintersäsongen kommer att trafikera 170 linjer till 76 destinationer.

Vi på Börskollen ser fram emot att följa hur dessa nya rutter kommer att påverka både resenärer och flygmarknaden i Norden.

Börskollen om Norwegian Air Shuttle

Norwegian Air Shuttle är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Norge och handlas med tickern NAS på Oslo Bors. Norwegian Air Shuttle verkar inom sektorn Industri och aktien har 55917 st ägare hos Avanza samt 81155 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Norwegian Air Shuttle bedriver flygverksamhet. Bolaget erbjuder resmål till och från Europa och till en stor del av världens kontinenter, inklusive Nordafrika, Mellanöstern, Nordamerika och Sydostasien. Visionen är att vara en långsiktig och hållbar aktör på flygmarknaden genom att erbjuda ett brett utbud av resor. Bolaget grundades 1993 och har sitt huvudkontor i Fornebu, Bærum.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Norwegian Air Shuttle, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Norwegian Air Shuttle

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Norwegian Air Shuttle

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt