Ny typ av Spotify-abonnemang på gång
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Teknik

Ny typ av Spotify-abonnemang på gång

Ny

Streamingtjänsten Spotify kommer att lansera en ny nivå på sina premiumabonnemang för sina flitigaste lyssnare senare i år, rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg med hänvisning till en källa.

Streamingtjänsten Spotify kommer att lansera en ny nivå på sina premiumabonnemang för sina flitigaste lyssnare senare i år, rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg med hänvisning till en källa.

För ett prispåslag på 5 dollar per månad (motsvarande drygt 50 kronor) kommer Spotify erbjuda högre ljudkvalitet och nya verktyg för att skapa spellistor och hantera musikkataloger.

Erbjudandet – som inför uppgifterna som kommer nu har kallats Supremium i branschmedia – kommer att riktas till befintliga abonnenter, som en uppgradering.

Spotify har justerat upp priserna på senare tid, senast i USA där priset för ett standardabonnemang höjs med 1 dollar per månad till 11,99 dollar per månad.

Spotify tillhör vinnarna på Wall Street i år med ett kurslyft från knappt 190 dollar till en topp på drygt 330 dollar per aktie förra veckan.

Källa: TT

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Spotify

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Spotify

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt