Passagerarlyft för Norwegian i januari
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Passagerarlyft för Norwegian i januari

Passagerarlyft

Norwegian flög tillsammans med dotterbolaget Widerøe 1,4 miljoner passagerare i januari, skriver flygbolaget i ett pressmeddelande. Den så kallade kabinfaktorn, som visar hur välfyllda koncernens flygplan i trafik var, ökade till 83,1 procent.

Norwegian flög tillsammans med dotterbolaget Widerøe 1,4 miljoner passagerare i januari, skriver flygbolaget i ett pressmeddelande.

Den så kallade kabinfaktorn, som visar hur välfyllda koncernens flygplan i trafik var, ökade till 83,1 procent. Det är en ökning med 5 procentenheter jämfört med ett år tidgare, enligt Norwegian.

"Bokningstrenden fortsätter att vara hög och särskilt till resmål runt Medelhavet", säger Norwegians koncernchef Geir Karlsen i en kommentar.

Norwegian, som slutförde förvärvet av Widerøe den 12 januari hade totalt 63 flygplan i drift i januari.

Källa: TT

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Norwegian Air Shuttle

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Norwegian Air Shuttle

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.