Prisprognos för Polygon och AltSignals krypto ASI: Hur kommer kryptomarknaden att se ut 2025?
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikel

Nyheter Börskollen

Prisprognos för Polygon och AltSignals krypto ASI: Hur kommer kryptomarknaden att se ut 2025?

Prisprognos

Kryptomarknaden präglas av hög volatilitet, men den långsiktiga trenden verkar tyda på en viss grad av förutsägbarhet. Varje gång Bitcoins halvering äger rum har den bredare kryptomarknaden gått in i en långsiktig tjurmarknad. Bitcoins halverings fyraårscykler brukar därför kunna fungera som en användbar riktlinje för alla kryptoinvesterare, oavsett vilken kryptovaluta man riktar in sig på.

Men med tanke på att det finns så pass många intressanta krypton i Web3 kan det vara svårt att bestämma sig för vilken investeringsmöjlighet man ska välja. Både prisprognoserna för AltSignals och prisprognoserna för Polygon för de kommande åren präglas av optimism, men vilken tillgång kommer sannolikt att ge den högsta procentuella avkastningen?

Två starka alternativ för en långsiktig investeringsportfölj

Kryptomarknaden har haft det tufft under en bestående björnmarknad sedan början av 2022, under vilken många altcoins förlorade över 90 % av sina totala värden. Polygons MATIC har dock klarat sig imponerande bra under samma tidsram, vilket har fått många experter att ta fram en stark prisprognos för Polygon för de kommande månaderna och åren.

År 2024 förväntas Bitcoins halvering inleda nästa tjurrusning för kryptomarknaden. Bitcoins halvering har historiskt sett nämligen varit en katalysator för stigande priser på kryptomarknaderna, eftersom den minskar utbudet på den största och mest etablerade kryptovalutan i Web3. Kan man sin ekonomi vet man att minskat utbud generellt leder till ökad efterfrågan och ökat pris.

I år har AltSignals kryptovaluta ASI:s pre-sale dragit till sig stort intresse från många investerare. Detta inte minst med anledning av att den nya krypton ASI lanseras för $0.012, vilket är långt under dess framtida riktkurs. Projektet utvecklar också ett nytt handelsverktyg som drivs av artificiell intelligens, vilket år 2025 kan bli ett värdefullt tillskott bland de AI-drivna plattformarna på kryptomarknaden.

Vad är Polygon (MATIC)?

Polygon är en lager 2-skalningslösning för Ethereum som gör det möjligt för utvecklare att distribuera decentraliserade applikationer (dApps) med hög genomströmning och låg fördröjning. Nätverket kan stödja nästan omedelbara transaktioner, låga gasavgifter och säkra tillgångsöverföringar.

MATIC har utvecklats till att bli en av de mest värdefulla kryptovalutorna efter börsvärde sedan den lanserades första gången 2019. Nätverket är ett populärt val bland utvecklare tack vare dess innovativa skalningslösning för Ethereum, vilket är det största blockkedjeekosystemet inom Web3.

Prisprognos för Polygon: Kan MATIC nå $5 år 2025?

Prisprognosen för Polygon präglas av optimism inför framtiden, eftersom MATIC fortsätter att prestera bra under suboptimala förhållanden på kryptomarknaden. Den lilla tjurrusning vi såg i början av 2023 gjorde att MATIC steg rejält, vilket kan signalera stark prisutveckling för Polygon på lång sikt.

Experter förutspår att MATIC kommer att bryta igenom sin tidigare rekordnivå under nästa kryptotjurmarknad. Många prisprognoser för Polygon sätter därmed MATIC på en prisnivå om $4.67 år 2025.

Vad är AltSignals?

AltSignals har betjänat en investeringscommunity online sedan plattformen först lanserades år 2017. Exempelvis har handelsindikatorn AltAlgo™ hjälpt investerare att genomföra affärer med tiodubblade portföljer under 19 månader som resultat. Det motsvarar en noggrannhetsgrad konsekvent över 70%.

Den nya AI-drivna verktygslådan som släpps av AltSignals heter ActualizeAI. Dessa nya AI-drivna handelsverktyg kommer att använda naturlig språkbehandling (NLP) och maskininlärning i syfte att förbättra noggrannheten hos handelssignaler ytterligare. Verktygen, som analyserar enorma mängder kryptomarknadsdata omedelbart, kan på så sätt hjälpa investerare att vässa sina färdigheter.

Kan ASI nå $3 år 2025?

ASI kombinerar flera nyckelteknologier för att leverera en unik blockkedjeupplevelse. ASI har en deflationär tokenomik och inbyggd nytta på plattformen, vilket kan locka till sig en stor användarbas över tid.

Många experter räknar med en prisnivå på $2.50 för 2025, vilket motsvarar en ökning om över 100x från slutet av ASI:s pre-sale. Under denna pre-sale kommer priset på ASI att höjas från $0.012 till $0.02274. ASI:s pre-sale pågår bara en begränsad tid, och krypton lanseras därefter på offentliga börser.

AltSignals vs Polygon: Vilken är den bästa investeringsmöjligheten?

Både AltSignals och Polygons prognostiserade prisutveckling ser lovande ut, särskilt inför kryptomarknadens nästa stora tjurrusning. Medan Polygon fortfarande är en av de bäst presterande tillgångarna under de senaste åren, bedöms AltSignals med stor sannolikhet bli en mäktig aktör inom den blockkedjebaserade AI-rörelsen.

Krypton ASI är väl positionerad för att dra nytta av den senaste tidens hajp kring AI-baserade kryptovalutor. Den har därmed potential att fungera som ett starkt tillskott till flera olika typer av investeringsportföljer, och under ASI:s pre-sale ges investerare möjlighet att fylla på sin portfölj.

Du kan delta i AltSignals pre-sale här.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt