Racingens elektriska framtid – starkt intresse inför premiären
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Motor

Racingens elektriska framtid – starkt intresse inför premiären

Racingens

Den kommande STCC-säsongen, som är helt elektrisk, har väckt stort intresse inför premiären i Göteborg den 8–9 juni. Försäsongstesternas resultat har imponerat, särskilt för Tesla, och biljettförsäljningen har överträffat förväntningarna. Det nya formatet och eventområdet lovar en spännande upplevelse för alla motorsportfans.

  • Starkt intresse och hög biljettförsäljning inför premiären.
  • Tesla dominerade under försäsongstesterna.
  • Nytt tävlingsformat och stort eventområde för publiken.

Försäsongstester visar lovande resultat

Det helelektriska startfältet till årets säsong av STCC har nyligen avslutat sina försäsongstester och förbereder sig nu för säsongspremiären i Göteborg. Under testerna visade Tesla en klar dominans genom att toppa samtliga pass under den sista träningen.

Oväntat högt intresse för premiären

Intresset för STCC-premiären har varit påtagligt, och biljettförsäljningen har gått bättre än förväntat. Micke Bern, vd för STCC, uttryckte sin glädje över det stora intresset i ett pressmeddelande och delade sin entusiasm för det nya motorsportkapitlet som skrivs.

Han framhöll även det fullspäckade schemat med debuter för de nya elektriska tävlingsbilarna och det nya Head 2 Head-tävlingsformatet skriver Recharge.

Eventområde och biljetttillgång

Premiärtävlingen kommer att hållas i Göteborg, på eventområdet mellan Ullevi och Scandinavium. Förutom tävlingarna kommer det att finnas ett stort eventområde som är öppet för allmänheten. Det finns fortfarande ett begränsat antal biljetter kvar till VIP-läktaren på söndagen och en del av B-läktaren på lördagen.

Som en del av Börskollen ser vi fram emot den spännande säsongsstarten och att få följa utvecklingen inom elektrisk motorsport. Vi välkomnar alla läsare att ta del av detta nya kapitel i svensk motorsport. Biljetter och mer info hittar du här.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Tesla

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Tesla

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt