Sista chansen att teckna aktier i Zeptagram
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Nyheter Börskollen Noteringar & Emissioner

Sista chansen att teckna aktier i Zeptagram

Sista

Zeptagram erbjuder investerare och fans att ta del av växande royalties inom musikindustrin. Ökad streaming av musik gör musikrättigheter till en investering som inte följer börsens svängningar. Zeptagram planerar en notering av aktien.

Siktar på marknadsledande position - sista chansen att teckna

Zeptagram är banbrytande inom NFTer och musikrättigheter med sitt ekosystem för musikbranschen. Bolaget siktar på att fortsätta vara marknadsledare inom det nya musiklandskapet som decentraliseras och skapar nya möjligheter för artister och fans. Nyemissionen är i slutskedet och nu är sista chansen att teckna aktier i Zeptagram.

Hits från artister som Britney Spears och Justin Bieber

Zeptagrams användare har under året fått möjlighet att ta del av musikrättigheter från en rad artister på plattformen, bl.a. i några hits som framförs av världskända artister men också ”up-and-coming”-artister som Annyett Royale – som under året har haft topp placeringar på hitlistorna i USA.

Vi på Zeptagrams är stolta över våra artister och gläds oerhört av Annyetts framgångar. Vår vision är att gynna artisterna och hjälpa dem att uppnå sina drömmar med våra plattformar och vårt nätverk," säger VD Christina Löwenström.

Royalties växer stadigt - följer inte börsens svängningar

Zeptagram ger allmänheten möjlighet att äga musikrättigheter kopplade till royalties. Royalties distribueras till ägarna av musikrättigheter när verken streamas, spelas i radio, tv, etc. Royalties påverkas inte av konjunktursvängningar eller börsens rörelser utan förväntas fortsätta växa stadigt.

Analysfirmor som MIDiA och Goldman Sachs förutspår en ökning av intäkter inom musikbranschen som drivs av ökad streaming. MIDiA förutspår att intäkterna inom musikbranschen ökar till 89,1 miljarder dollar under 2030 från 51,8 miljarder dollar under 2021. Goldman Sachs förutspår en ökning till 1,28 miljarder streaminganvändare till år 2030 från 443 miljoner under 2020.

Tillgång till exklusiv marknad via Zeptagram

Privata investerare och musikfans kan via Zeptagram köpa värdefulla musikrättigheter, en marknad som tidigare har varit exklusiv för skivbolag, kvalificerade personer och riskkapitalbolag.

Två plattformar – unik bredd av smarta kontrakt

Zeptagram erbjuder musiker via sitt unika ekosystem att ingå partnerskap med allmänheten och fans. Den kompletterande NFT-marknadsplatsen erbjuder Zeptagram artister och andra kreatörer en unik bredd av smarta kontrakt.

Med den dramatiska förändringen vi ser inom vår omvärld och Web3 är vi väl rustade för att ta del av framtidens möjligheter”, avslutar Christina Löwenström.

Zeptacoin - värdefull tillgång

Bolaget har skapat Zeptacoin som används för transaktioner och distribution av royalties. Den är CO2-neutral vilket innebär låg energikonsumtion, snabba transaktioner och låga transaktionskostnader. Zeptacoin är baserad på tredje generationens blockkedja.

Planerad notering av aktien

Sedan tidigare är Zeptacoin noterad på fem olika handelsplatser för kryptovaluta, däribland Bitmart, Bittrex och LBank. En notering av bolagets aktie är planerad att ske under 2023.

Erbjudandet i sammandrag

  • Teckningsperiod: 17 november – 15 december 2022
  • Teckningskurs: 13 SEK
  • Emissionsvolym: 24,05 MSEK
  • Värdering pre-money 96,5 MSEK
Teckna direkt med BankID Läs mer och teckna Memorandum


Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Nyheter om Zeptagram

Läses av andra just nu

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt