Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Sista

Sista chansen att teckna i investeringsbolaget med en ljus framtid – Växlar upp med flera förvärv under pågående IPO

Investmentbolaget Increasor är i full fart med en IPO inför deras notering i juni 2022 och har tidigare gått ut med att de har flera skarpa förvärv på gång. Det första förvärvet är nu genomfört och förståelsen kring varför Increasor kallas för ett av de mer spännande techbolagen är nu glasklar.


Det skalbara rekryteringsverktyget Simplycruit blir det första förvärvet som Increasor färdigställer mitt under sin IPO. Simplycruit är ett dynamiskt molnbaserat rekryteringsverktyg som förenklar och effektiviserar hela rekryteringsprocessen för både kandidaten och rekryteraren. Genom sin smarta och automatiserade “intervju-on-demand”-plattform med video-, röst- och textförinställda intervjualternativ sticker plattformen verkligen ut bland liknande tjänster.

Framtiden är nu

Ständigt läser man nyheter om bolag som investerar hit och dit, men Increasor gör det med känsla och står sig själva till sanning. Bolaget har ett fokus på tech och digitala lösningar – en verksamhet som aldrig kommer dö ut.

Olikt från andra investmentbolag som spenderar enorma resurser och tid på att leta efter nästa stora unicorn, letar Increasor istället efter passionen och drivet bland nytänkande entreprenörer. Bra affärsidéer kommer och går men kompetens är något som alltid ger avkastning och det är exakt tänket som Increasor Tech Invest besitter. Ett bolag som ständigt är på jakt att stärka koncernen med fler drivna och engagerade människor, det är sannerligen vad Increasor affärsplan grundar sig på.

Affärsidén i sitt esse

Increasor står egentligen på tre starka ben:

  • Digital tillväxt
  • Kompetens
  • Investmentbolag

Genom att ha samlat den nödvändiga kompetensen under ett och samma tak med allt från digital marknadsföring till legala frågor kan bolaget hjälpa traditionella företag att ta sig in i den digitala världen och öka kassaflödet.

Samtidigt jobbar bolaget som en integrerad affärspartner under hela investeringsprocessen då man alltid har tron på att med hjärta, driv och passion så lyckas man.

Ta vara på chansen du med och investera i framtidens kanske mest spännande tillväxtföretag. IPO:n stänger 30 april och börsnotering sker i juni 2022.

Erbjudandet i sammandrag

  • Teckningsperiod: 15 mars - 30 april (löpande tilldelning)
  • Teckningskurs: 5 SEK/aktie
  • Minsta teckningspost: 1 000 aktier
  • Emissionsbelopp: 15 MSEK
  • Anledning till emission: Slutförande av förvärv
  • Planerad notering: Juni 2022
Läs mer och teckna i Increasor


Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Läses av andra just nu

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt