Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikel

Spara

Spara energi och pengar – satsa på klimatsmarta fönster och dörrar!

Om du vill spara energi och pengar behöver du investera i klimatsmarta fönster och dörrar. De har utformats för att hålla in värme och kyla, vilket minskar din uppvärmnings- och kylkostnad. Fönstren är tillverkade med olika material som t ex glas, trä eller aluminium som isolerar effektivt. Det finns även särskilda lösningar som kan anpassas till din byggnads specifika egenskaper. De stora energibesparingarna gör det möjligt att snabbt betala av investeringen!

Så väljer du rätt fönster till ditt hem!

När du väljer fönster till ditt hem är det viktigt att tänka på vilken stil som passar bäst in i ditt hem. Det finns många olika typer av fönster, såsom träfönster, aluminiumfönster och PVC-fönster. Träfönster ger ett klassiskt utseende och kan vara ett bra val om du vill ha en traditionell stil. Aluminiumfönster är lite mer moderna och kan ge ett friskare utseende till ditt hem. På Sparfönster kan du hitta både inspiration och fakta kring kvalitetssäkrade fönster och dörrar! PVC-fönster är mycket hållbara och har god isolering, vilket gör dem idealiska för att hålla innehållet i huset svalare under de varma sommarmånaderna. Om du till exempel bor i ett område med mycket varma somrar kan dubbelglasfönster vara ett bättre alternativ eftersom de bidrar till att hålla temperaturen i hemmet jämnare. Om du däremot bor i ett område där det regnar eller snöar mycket kan treglasfönster vara ett bättre alternativ eftersom de ger bättre isolering och skydd mot vattenskador. Om du vill ha extra skydd mot solen kan du alltid installera solskyddsfilm på insidan av rutorna.

De senaste trenderna inom energi-effektiva glasprodukter, såsom solcellsglas, 3D-glas och fler innovativa nyheter

Energieffektiva glasprodukter är en av de senaste trenderna inom byggbranschen. Solcellsglas, 3D-glas och andra innovativa nyheter har revolutionerat hur vi använder glas i våra hem och på våra kontor. Solcellsglas är ett särskilt populärt val som ger både energi- och miljöfördelar. Det kan hjälpa till att minska energikostnaderna genom att fånga upp solens strålar och omvandla dem till elektricitet. 3D-glas är ett annat alternativ som ger en unik tredimensionell effekt på fönster, vilket skapar en intressant visuell effekt samtidigt som det skyddar mot UV-strålar. Andra innovativa produkter inkluderar ljudisolerande glas, termiska glas och självrengörande glas, alla med olika egenskaper som gör dem idealiska för alla möjliga typer av byggprojekt.

Trygg, säker och varm med rätt dörr

Att ha en säker och trygg dörr är viktigt för att skydda din familj och dina ägodelar. Det finns många olika typer av dörrar som kan hjälpa till att göra hemmet säkert, inklusive ståldörrar, trädörrar och fiberglasdörrar. Ståldörrar är de mest populära eftersom de erbjuder den bästa skyddsnivån mot inbrott. De är starka, tåliga och kommer med olika lås- och säkerhetsfunktioner som gör det svårt för inbrottstjuvar att ta sig in i huset. Trädörrarna ger inte samma nivå av skydd men har ofta en mer varm och inbjudande look som passar bra till hem med traditionell arkitektur. Fiberglasdörrarna är ett annat alternativ som erbjuder god isolering mot vatten, vind och ljud samtidigt som de ser moderna ut. Oavsett vilken typ av dörr du väljer, se till att den har godkända lås för extra säkerhet.

Att satsa på klimatsmarta fönster och dörrar är ett bra steg att ta för att minska miljöpåverkan och spara pengar för elkostnader. Tänk att både gynna miljön, och samtidigt hjälpa till att spara energi och pengar!

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.