Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Storytel

Storytel - Inför rapporten imorgon

Storytel släpper imorgon den 31 oktober sin kvartalsrapport och nedan summerar vi all relevant information som kan vara bra att ha koll på inför rapportsläppet – estimat, nyheter, analyser, riktkurser, data för blankningar och insynstransaktioner och mycket mer.

Om Storytel inför rapporten

Bolaget verkar inom Sällanköpsvaror-sektorn. Per idag den 30 oktober har bolaget 21127 ägare på Avanza och 4665 ägare hos Nordnet. Storytel är listat i Sverige på First North.

Kursutveckling

Estimat inför rapporten

Inför rapporten finns det följande estimat att ta del av. Relationen mellan estimat och utfall brukar vara en viktig del i hur aktien reagerar på rapportutfallet så se till att ha en god bild över förväntningarna på rapporten.

DatumEstimat
30 oktDe populäraste aktierna inför rapportveckanLäs mer

Estimat från användarna på Pinpoint estimates

Senaste nyheterna om Storytel

Nuvarande blankning i Storytel

Aktuell nivå av blankning kan vara bra att ha i bakhuvudet, då en snabb och kraftigt positivt rörelse för aktien i samband med rapporten mycket väl kan tvinga blankarna att täcka sina korta positioner, vilket brukar förstärka rörelsen på uppsidan (en så kallad "short squeeze".)

Senaste riktkurserna

Nedan kan du ta del av de senaste rekommendationerna och rikskurserna från diverse analyshus och banker. En stark rapport tenderar ofta att efterföljas av uppjusterade riktkurser vilket kan driva på kursen ytterligare (och vice versa).

DatumRekommendation och kommentar
19 oktKepler Cheuvreux sänker riktkursen för Storytel till 40 kronor (52), upprepar köp
10 oktDNB sänker riktkursen för Storytel till 65 kronor (74), upprepar köp
2 augPareto Securities sänker riktkursen för Storytel till 80 kronor (85), upprepar köp
26 julCarnegie sänker riktkursen för Storytel till 45 kronor (50), upprepar köp
18 julKepler Cheuvreux höjer riktkursen för Storytel till 52 kronor (48), upprepar köp

Senaste insynstransaktionerna

Här kan du se hur insiders har valt att agera i aktien inför rapporten.

DatumTypAnmälningsskyldigSumma
8 sepFörvärvPeter Messner235 480 SEK
8 sepFörvärvClaus Wamsler-Nielsen12 033 SEK
8 sepFörvärvClaus Wamsler-Nielsen93 254 SEK
4 augAvyttringJonas Tellander8 042 000 SEK
25 majFörvärvClaus Wamsler-Nielsen154 195 SEK
22 febFörvärvJohannes Larcher439 400 SEK
24 nov 2022FörvärvJohannes Larcher554 708 SEK
8 aug 2022AvyttringJonas Tellander6 891 400 SEK
7 jun 2022Utfärdande av instrumentJonas Tellander451 800 SEK
1 jun 2022FörvärvHans-Holger Albrecht 451 800 SEK
1 jun 2022FörvärvHans-Holger Albrecht 271 080 SEK
30 maj 2022Utfärdande av instrumentJonas Tellander451 800 SEK
6 maj 2022FörvärvSusanne Ekblom AB117 800 SEK
22 mar 2022FörvärvHans-Holger Albrecht 854 354 SEK
22 mar 2022FörvärvHans-Holger Albrecht 681 089 SEK

Verksamhetsbeskrivning

Storytel är en digital aktör som erbjuder tekniska tjänster inom affärsområdena Streaming och Publishing. Exempel på tjänster innefattar abonnemangstjänster för ljud- och E-böcker samt ett flertal olika ljudboksutgivningar. Verksamheten bedrivs utifrån ett flertal olika bokförlag. Storytel har majoriteten av kunderna verksamma inom den nordiska - och europeiska marknaden, med huvudkontor i Stockholm.

Läs mer om Storytel

Klicka dig gärna vidare till vår bolagssida för Storytel för att ta del av mer aktuell information!

Tips: Vi kan också rekommendera att ladda ner vår populära app där du kan skapa en bevakning för bolaget och då automatiskt få pushnotis vid rapportsläpp men även efterföljande nyheter som uppdaterade analyser, riktkursrevideringar, insynstransaktioner och mycket mer – dessutom helt gratis!

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Storytel

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Storytel

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.