Tidningen tipsar: En köpvärd aktie för den risktålige investeraren
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Investeringstips

Tidningen tipsar: En köpvärd aktie för den risktålige investeraren

Tidningen

3D-skrivarbolaget Freemelt har fångat Affärsvärldens intresse som en potentiell investering för den riskbenägne småbolagsinvesteraren. Enligt Affärsvärlden erbjuder aktiens nuvarande kurs en attraktiv risk/reward.

  • Freemelt ses som köpvärd för riskvilliga småbolagsinvesterare.
  • Affärsvärlden anser att aktiens nuvarande kurs ger en bra risk/reward.
  • Det finns dock betydande risker kopplade till bolagets försäljningstillväxt.

Attraktiv risk/reward

Enligt en färsk analys från Affärsvärlden är Freemelt en aktie som kan vara värd att överväga för investerare som är villiga att ta högre risker. Tidningen pekar på att bolagets nuvarande aktiekurs erbjuder en lovande balans mellan risk och potentiell belöning.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Riktad till småbolagsinvesterare

Affärsvärlden utfärdar en köprekommendation för Freemelt, men med en tydlig målgrupp i åtanke: de som är intresserade av småbolag och har hög risktolerans. "Vi utfärdar ett köpråd riktat till den som gillar småbolag och har hög risktolerans", skriver tidningen.

Det är dock viktigt att notera riskerna. Som med många mindre bolag i tidiga utvecklingsfaser finns det en påtaglig risk att försäljningen inte tar fart som förväntat. Detta kan leda till att en betydande del av investeringen går förlorad.

På Börskollen uppmuntrar vi våra läsare att noggrant överväga dessa risker innan de gör en investering i bolag som Freemelt. Den potentiella avkastningen kan vara hög, men det är också risken.

Börskollen om Freemelt

Freemelt är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern FREEM på First North. Freemelt verkar inom sektorn Industri och aktien har 1573 st ägare hos Avanza samt 661 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Freemelt är verksamma inom teknikbranschen. Bolaget är specialiserade inom utveckling av 3D-printing. Programvaran är open soruce samt egenutvecklad och används huvudsakligen för materialutveckling. Kunderna består av företagskunder verksamma i ett flertal olika sektorer som exempelvis tillverkningsindustri. Utöver huvudverksamheten erbjuds även diverse mervärdestjänster. Störst verksamhet återfinns inom Europa och Nordamerika.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Freemelt, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Freemelt

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Freemelt

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt