Trump planerar att lansera streamingtjänst
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen

Trump planerar att lansera streamingtjänst

Trump

Trump Media & Technology Group (TMTG) förbereder sig för att lansera en ny streamingplattform. Bolaget har under en sexmånadersperiod testat produkten som kommer att släppas i faser, främst som en app för Android och Apple-användare. TMTGs vd, Devin Nunes, uttrycker entusiasm inför den kommande lanseringen.

  • Streamingplattformen kommer initialt att släppas som en app för Android och Apple-användare och senare även för tv-apparater.
  • Plattformen kommer att rikta sig mot innehållsskapare vars arbete riskerar att censureras på andra plattformar.
  • Ingen specifik tidslinje för lanseringen har ännu angivits.

En ny plattform för 'förtryckt' innehåll

TMTG har uttryckt att de vill skapa en säker hemvist för innehåll av hög kvalitet som riskerar att censureras på andra plattformar. "Vi är glada över att kunna gå vidare med nästa stora fas för Truth Social. Med vårt streaminginnehåll vill vi erbjuda ett permanent hem för högkvalitativa nyheter och underhållning som diskrimineras av andra kanaler och innehållsleveranstjänster", säger Nunes.

Detta rapporterar nyhetsbyrån Finwire om.

Innehållsfokus

Det framgår att plattformen kommer att fokusera på nyheter, religiösa kanaler, familjevänligt innehåll och dokumentärer. Ytterligare fokus kommer att ligga på innehåll som löper risken att bli "nedstängt" eller "förtryckt" på andra plattformar.

På Börskollen håller vi ett öga på den här utvecklingen och ser fram emot att se hur denna nya plattform kommer att påverka den digitala mediebranschen.

Börskollen om Trump Media

Trump Media är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från USA och handlas med tickern DJT på Nasdaq. Trump Media verkar inom sektorn Informationsteknik och aktien har 999 st ägare hos Avanza samt 674 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Trump Media & Technology Group (TMTG) är ett bolag med fokus inom sociala medier och teknik. TruthSocial, TMTG:s sociala medieplattform, tillhandahåller en yttrandefrihetsorienterad social- och mediainnehållsplattform ämnad åt globala konversationer. TMTG+, bolagets prenumerationsbaserade videostreamingtjänst inkluderar tillgång till underhållning, nyheter, dokumentärer och podcasts. Bolaget grundades år 2021 och har sitt huvudkontor i Palm Beach.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Trump Media, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Här lyfter vi fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Trump Media

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt