Uppgifter: Apple planerar att lansera nya produkter i maj
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen

Uppgifter: Apple planerar att lansera nya produkter i maj

Uppgifter:

Den globala teknikgiganten Apple förbereder sig för att avslöja en rad nya produkter vid ett online-evenemang den 7 maj, enligt ett mejl som CNBC har fått tillgång till. Bland dessa nya produkter förväntas en uppdaterad version av iPad.

  • Apple kommer att hålla ett online-evenemang den 7 maj för att lansera nya produkter.
  • En ny version av iPad förväntas vara en av de presenterade produkterna.

Apple, kända för sina innovativa och högkvalitativa teknikprodukter, kommer att hålla sitt evenemang online. Detta kommer att vara ett utmärkt tillfälle för företaget att visa upp sina senaste produkter och innovationer i ett format som är tillgängligt för en global publik.

En ny iPad på horisonten

En av de mest framträdande produkterna som väntas presenteras vid detta evenemang är en ny version av iPad. Detta kommer som en överraskning för många, då Apple inte lanserade någon ny version av iPad under 2023. Vi på Börskollen är mycket nyfikna på hur denna nya version kommer att skilja sig från tidigare modeller och vilka förbättringar och funktioner som möjligtvis kan vänta oss.

Detta skriver CNBC, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

"Let loose" - Apples kommande evenemang

Evenemanget, som har döpts till "Let loose", kommer att streamas på Apples officiella webbplats. Detta ger alla intresserade möjlighet att följa med på de senaste nyheterna och produktlanseringarna inom teknikjätten. Med tanke på Apples rykte för att leverera banbrytande produkter och tjänster, är det säkert att säga att teknikentusiaster världen över kommer att ha ögonen på detta evenemang.

Börskollen om Apple

Apple är ett amerikanskt data- och hemelektronikbolag. Bolaget designar och konstruerar mobiler, datorer och surfplattor. Exempel på varumärken inkluderar Macbook, Iphone, Apple TV, och Ipad. Utöver detta erbjuds egenutvecklade programvaror, kringutrustning, nätverkslösningar, samt tillhörande kundsupport. Produkterna säljs på global nivå, både via egna butiker, distributionskanaler, samt auktoriserade återförsäljare. Bolaget grundades ursprungligen 1976 i Cupertino, Kalifornien.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Apple, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Apple

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Här lyfter vi fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Apple

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt