Upprepat köpråd för IT-konsultföretaget – växer både organiskt och via förvärv
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Upprepat köpråd för IT-konsultföretaget – växer både organiskt och via förvärv

Upprepat

IT-konsultföretaget Combinedx uppvisar stark organisk tillväxt och förvärv under det gångna året. Under årets gång har ytterligare två företag köpts upp. Affärsvärldens analys visar på en potential för aktien på 32 procent under de kommande åren.

  • Combinedx uppvisar god organisk tillväxt och gör flera förvärv
  • Affärsvärldens analys visar en potential på 32 procent i aktien på sikt

Combinedx, IT-konsultföretaget som specialiserar sig på att stödja företag i deras digitala transformation, har visat på stark organisk tillväxt under det gångna året. De har även lyckats förvärva flera företag för att utöka sin portfölj och stärka sin position på marknaden.

Ytterligare förvärv under året

Under årets gång har Combinedx fortsatt sin expansiva strategi och förvärvat ytterligare två företag. Detta visar på företagets fortsatta vilja att växa och stärka sin position inom IT-konsultbranschen.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Potential för aktiekursökning

Enligt analysen från Affärsvärlden finns det en potential för aktien att öka med 32 procent under de kommande åren. "Trots kursuppgången ser vi fortsatt uppsida och behåller med andra ord köprådet på aktien", skriver Affärsvärlden.

På Börskollen är vi också intresserade av att se hur Combinedx kommer att utvecklas framöver och rapporterar löpande om bolaget.

Börskollen om CombinedX

CombinedX är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern CX på First North. CombinedX verkar inom sektorn Informationsteknik och aktien har 1071 st ägare hos Avanza samt 425 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

CombinedX är en koncern av specialistbolag som hjälper företag och organisationer med digitalisering. Koncernen består av en grupp bolag specialiserade på att automatisera affärsflöden och processer, från kundinteraktion till produktion, med data som förändringsdrivare samt molnplattformar. Kunderna finns främst i sektorerna industri, handel, livsmedel, kommuner och myndigheter, säkerhet och bevakning, hälso- och sjukvård samt övrig tjänstesektor.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om CombinedX, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om CombinedX

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
ÖPPNA KONTO

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien CombinedX

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt