Nyhet

Veckans

Veckans 6 mest sedda börsvideos –""Den värsta ränteoron för fastighetsbolag är över" / God morgon från Paretodesken 29 augusti" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. ""Den värsta ränteoron för fastighetsbolag är över" / God morgon från Paretodesken 29 augusti" av Pareto Securities intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från IG Sverige, EFN Marknad eller Nordnet med flera.

1. "Den värsta ränteoron för fastighetsbolag är över" / God morgon från Paretodesken 29 augusti

Börserna föll efter Powells tal i Jackson Hole. För fastighetsbolagen är den värsta ränteoron över enligt analytiker Viktor Hökenhammar Disclaimer: ”Informationen i denna video ska inte ses som..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

2. Premiäravsnittet! | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Hur gör man för att inte handla i affekt? Hur ska man tänka kring pensionssparandet i läget vi är i nu? Det är några av frågorna du får svar på i premiäravsnittet av IG..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

3. Drömmer du om distansarbete utomlands? Missa inte de här tipsen

Efter år av restriktioner är distansarbetet här för att stanna. Drömmer du om att jobba från varmare breddgrader finns det en hel del som både du och din arbetsgivare måste ha koll på. Almegas vd Ann Öberg..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

4. Vart är börsen påväg - Fredrik Warg - Sparpodden 460

👉 Följ Nordnets YouTube kanal för att få bättre koll på Börsen: https://www.youtube.com/user/nordnetbank Gratis webbinarier som ger dig kunskapen att investera smartare: 👉 https://blogg.nordnet..

En video från Nordnet som du tar del av här.

Market update 1 sep 2022- Kortsiktigt översålt efter -9% på två veckor! Studsläge innan mer nedgång!

5. Market update 1 sep 2022- Kortsiktigt översålt efter -9% på två veckor! Studsläge innan mer nedgång!

God eftermiddag, Börsen fortsätter att spela ut som tänkt och sedan toppen i augusti är nu både USA och Europa ner -9-8% på endast två veckor, vilket gör att vi kortsiktigt har extremt översålda..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

6. Aptahem | Analyst Group intervjuar VD Mikael Lindstam om Q2 2022

0:00 - Introduktion 0:21 - Om rapporten 1:14 - Partnermöten 3:15 - Ansökan klinisk prövning 5:06 - Nästa steg 5:50 - Sammanfattning..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Aptahem

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Aptahem

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt