Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"116. Aktierna att slänga in under granen" toppar
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"116. Aktierna att slänga in under granen" toppar

Veckans

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "116. Aktierna att slänga in under granen" av Tillsammans mot miljonen intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Sparpodden, Penserpodden eller Market Makers med flera.

1. 116. Aktierna att slänga in under granen

116. Aktierna att slänga in under granen. ..

En podcast från Tillsammans mot miljonen som du tar del av här.

2. Folkaktien toksågas - John Skogman, Börspodden - Sparpodden 476

Nominera dina favoriter till Stora Spararpriset 2023: https://www.nordnet.se/se/kampanjer/spararpriset Dagens gäst är John Skogman, en trader som kanske är mest känd som ena halvan av den mycket populära..

En podcast från Sparpodden som du tar del av här.

3. Avsnitt 211: Snacka om psykologi

I avsnittet träffar vi Cristofer Andersson. Cristofer skriver böcker om börsspykologi.  I börspsykologin fångas en rad av de olika misstag många investerare gör systematiskt. Bland de mer erkända felen vi..

En podcast från Penserpodden som du tar del av här.

#260 Årskrönikan

4. #260 Årskrönikan

Årets sista avsnitt och vilket avsnitt det blev! Vi diskuterar vad vi gissade inför 2022 för ett år sedan och ser vad som spelat ut som tänkt och inte. Sedan givetvis en genomgång av året som gått där vi även..

En podcast från Market Makers som du tar del av här.

5. 255. Så blir börsåret 2023

EFN Marknad sammanfattar 2022 och blickar in i 2023 med de småländska aktieprofilerna Charlotta Faxén från Lannebo och Martin Nilsson från Redeye...

En podcast från EFN Marknad som du tar del av här.

6. Episod 272 - Recessionsoro och oro för stigande räntor skapar delikat paradox

Marknaden har varit lite mer sur senaste veckorna och svaret på varför står att finna i den starka period vi haft senaste tiden, oro för recession och "higher for longer", alltså högre amerikansk ränta under..

En podcast från Investerarens Podcast som du tar del av här.

7. Skambud, VD-fixering och elstödshaveri

Flera av börsens nykomlingar har pressats hårt och nu trillar utköpsbud in från ägarna som satte bolagen på börsen från början – inte sällan långt under noteringskurs. Detta har väckt irritation på..

En podcast från Marknaden som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Företag

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

[email protected]

Kontakta oss

VD & Ansvarig utgivare

Daniel Åstrand

Grundare & IT

Kristoffer Matsson

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.