Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"Avsnitt 394 - Guldkant på vardagen" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Avsnitt 394 - Guldkant på vardagen" av Fill or Kill intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Penserpodden, Carnegie Private Banking eller Avanzapodden med flera.

1. Avsnitt 394 - Guldkant på vardagen

I dagens avsnitt:   Rapportsäsong Sandvik och Alleima Svensk industri rullar på Boozt och retailsektorn Blankarna täcker sig inte Amorteringskravet ligger kvar Lonewolfs blankningscase Senaste veckans studs..

En podcast från Fill or Kill som du tar del av här.

2. Avsnitt 200: Manner, Mörner och marknaden

Penserpodden firar 200 avsnitt med en toppengäst. Olof Manner. Det är oroliga tider och börsen har fallit kraftigt hittills i år. Det som framförallt skapar oro är den höga inflationen, den allt högre räntan..

En podcast från Penserpodden som du tar del av här.

3. Då ökar vi aktievikten igen

Vad krävs för en varaktig vändning och kommer centralbankerna lyckas tämja inflationen utan att döda tillväxten? Peter Nelson, chef för portföljförvaltningen och Jonas Elofsson, börsredaktör på Carnegie..

En podcast från Carnegie Private Banking som du tar del av här.

Episod 268 - Så påverkar Tidöavtalet din plånbok - "Paradigmskifte för sparande"

4. Episod 268 - Så påverkar Tidöavtalet din plånbok - "Paradigmskifte för sparande"

I detta bonusavsnitt gästas jag av Liberalernas Ekonomisk-politiske talesperson Mats Persson (som varit med i podden tidigare). Han berättar om nästan allt vi behöver veta om Tidöavtalet, hur det påverkar..

En podcast från Avanzapodden som du tar del av här.

5. #251 Läge Att Investera I Mäklarna

I dagens avsnitt pratas det Microsofts strategiska partnerskap med Metas Metaversum satsning, USA stänger ute Kina ur halvledarindustrin och effekterna av det, stundande björnmarknadsrally och bostadsmarknaden...

En podcast från Market Makers som du tar del av här.

6. Q3 med TF Bank

Välkomna till rapportspecial med TF Bank där VD Mattias Carlsson gästar oss för att berätta om året i allmänhet och det tredje kvartalet i synnerhet. TF Bank har precis lämnat sin rapport för det tredje..

En podcast från Banking By Daniel som du tar del av här.

7. 273: Nobelspecial: Rädda bankerna!

Årets vinnare av Nobelpriset i ekonomi har en sak gemensamt: de älskar banker! Men varför vill Ben Bernanke, Douglas Diamond och Philip Dybvig rädda kreditinstitut till (nästan) varje pris?  Medverkande: John..

En podcast från Kapitalet som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Alleima

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt