Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"Avsnitt 405 - Nyårskrönikan del 2" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Avsnitt 405 - Nyårskrönikan del 2" av Fill or Kill intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Market Makers, Kvalitetsaktiepodden eller Investerarens Podcast med flera.

1. Avsnitt 405 - Nyårskrönikan del 2

I dagens avsnitt:   Fill or Kill ser framåt och framför deras mål för 2023 Riksbanken och Fed Onoterade marknaden Fastighetssektorn Penningpolitiken Kryptobörsen Vinnare och förlorare Recessionen Nyårsportföljen..

En podcast från Fill or Kill som du tar del av här.

2. #261 AI-året 2023

Nytt år och nya möjligheter till överavkastning! Dagens avsnitt handlar om allt från makro till Tesla. Dessutom går vi in djupt på de senaste framstegen inom AI och hur man bör tänka om man vill kapitalisera på..

En podcast från Market Makers som du tar del av här.

3. Avsnitt 133 - Nu är vi med på Noterna

I årets första podd blir det först en spännande intervju med Johan Hagberg investerare och huvudägare i Note (13:20). Sedan svarar vi på lyssnarfrågor om vår portfölj och eventuella strategier runt den. God..

En podcast från Kvalitetsaktiepodden som du tar del av här.

Episod 273 - Aktierna som steg mest under sämsta börsåret sen 2008

4. Episod 273 - Aktierna som steg mest under sämsta börsåret sen 2008

Nu har vi lagt börsåret 2022 till handlingarna. Med facit i hand blev det ett turbulent år men som bjöd på en värmande återhämtning framåt slutet. Men oavsett väder finns det aktier som trotsar regn och åska,..

En podcast från Investerarens Podcast som du tar del av här.

5. Avsnitt 213: Lennart Ågren - en entreprenör berättar

Lennart Ågren har en lång och framgångsrik resa som entreprenör bakom sig. Under cirka en timme får vi höra Lennart berätta om hur han hanterade både med- och motgångar när livsverket Svea Ekonomi växte fram...

En podcast från Penserpodden som du tar del av här.

6. 117. Blåbärskungen

117. Blåbärskungen. ..

En podcast från Tillsammans mot miljonen som du tar del av här.

7. Kryptoteket: Vad är bitcoinmaximalism?

Det nya året börjar med ytterligare ett Kryptoteketavsnitt, och den här gången går vi till botten med politiken, tekniken och utopin som driver kryptovärldens mest övertygade grupp: Bitcoinmaximalisterna...

En podcast från Kapitalet som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Tesla

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Tesla

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt