Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"Avsnitt 407 - Dansa i Neon 2.0!" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Avsnitt 407 - Dansa i Neon 2.0!" av Fill or Kill intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Penserpodden, Carnegie Private Banking eller Aktiesnack med flera.

1. Avsnitt 407 - Dansa i Neon 2.0!

I dagens avsnitt:   Intervjuer med följande: Robomarkets Neonode Coeli Dicot  Tack Robomarkets! gorobo.pro/2aue..

En podcast från Fill or Kill som du tar del av här.

2. Avsnitt 215: Kindred, Systemair, Iconovo, Savelend och många andra spännande bolag

I avsnittet får vi en intervju med Iconovis VD, Johan Wäborg. Utöver det får vi uppdateringar kring en mängd bolag, bland vilka vi kan nämna Kindred, Systemair och Savelend. Avsnittet är fullmatat med information..

En podcast från Penserpodden som du tar del av här.

3. Bolag att äga nu

I årets första avsnitt av Investera & Agera hör du Karl Hedberg, aktiechef på Carnegie Private Banking, ge en markandsuppdatering samt en summering om hur mäkleriet ser på börsen framåt och hur de rådger sina..

En podcast från Carnegie Private Banking som du tar del av här.

#36 Global outperformers och allt du behöver veta om Amazon och Jeff Bezos

4. #36 Global outperformers och allt du behöver veta om Amazon och Jeff Bezos

Veckans avsnitt består av en timmes passionerat snack om vad ligger till grund för vinnande aktier över tid, och en genomgång som täcker allt du behöver veta om Amazon och Jeff Bezos. Tidstämplar: 01:40 - Global..

En podcast från Aktiesnack som du tar del av här.

5. 257. Hagströmer: Thedéen kan göra Riksbanken funktionell igen

Sven Hagströmer gästar EFN Marknad och snackar bland annat om Creades och Creaspac. Förutom det avhandlas även Riksbankens roll under den nya chefen Erik Thedéen...

En podcast från EFN Marknad som du tar del av här.

6. Avsnitt 490 - The Game

Nytt år och nya möjligheter att göra bort sig på vår älskade börs. Hittills är det optimistens år men Doktorn ser faror framöver. Det blir spaningar från jullovet, varmt som kallt och John ropar på..

En podcast från Börspodden som du tar del av här.

7. Strategin som ska ge överavkastning - Henrik Blomquist, VD Bure - Sparpodden 478

Rösta fram din vinnare i Stora Spararpriset 2023: https://www.nordnet.se/se/kampanjer/spararpriset I veckans Sparpodden möter vi Bures VD Henrik Blomquist! Det blir en hel del prat om deras innehav i Mycronic och..

En podcast från Sparpodden som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt