Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"Avsnitt 409 - Viskleken" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Avsnitt 409 - Viskleken" av Fill or Kill intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Banking By Daniel, Aktiesnack eller Sparpodden med flera.

1. Avsnitt 409 - Viskleken

I dagens avsnitt:   Inte bara jubel Bostad och bygg Fingerprint Husqvarna och Bosch Millicom Humana tappar tillstånd Embracer Makro och Fed  Tack RoboMarkets! gorobo.pro/2aue..

En podcast från Fill or Kill som du tar del av här.

2. Efter den heta börsveckan – vad händer nu?

Börsen steg med cirka 5 procent under veckan. Det innebär att börsen under 2023 har börsen stigit med cirka 12 procent. Det är en rekordstart för börsen ett enskilt år. Hur ska man tänka kring den hotande..

En podcast från Banking By Daniel som du tar del av här.

3. #38 Earnings season

Rapportsäsong! Vi diskuterar MAG Interactive, Maha Energy, Smart Eye, Tesla, Netflix och Microsoft/OpenAI. Magnus tycker sig ha hittat en köpvärd 'special situation' och jag håller i mina aktier i Smart Eye än så..

En podcast från Aktiesnack som du tar del av här.

Utdelningsjägarens bäst tips - Marcus Hernhag, skribent och författare - Sparpodden 480

4. Utdelningsjägarens bäst tips - Marcus Hernhag, skribent och författare - Sparpodden 480

Dagens gäst är Marcus Hernhag, författare och skribent hos Privata Affärer som älskar utdelningsaktier! Tillsammans med Ara så pratas det bl.a om den aktuella rapportsäsongen, som Marcus benämner som den han..

En podcast från Sparpodden som du tar del av här.

5. "Högintensiv börsvecka"

Di:s Ulf Petersson och Torbjörn Isacson diskuterar haveriet i Humana, förlusterna i Electrolux och den senaste veckans börsrally. Även de rapportaktuella byggbolagen Peab, Skanska och JM avhandlas...

En podcast från Analyspodden som du tar del av här.

6. 261. Tre aktier redo för revansch

Johan Swahn, förvaltare på Nordea, viktar över placeringarna mot något mer defensiva aktier. Det berättar han i EFN Marknad...

En podcast från EFN Marknad som du tar del av här.

7. Avsnitt 135 – Pensionärer till pensionsväskan

Nu är Q4 rapporterna över oss och vi svarar upp med fyra rapportkommentarer, Byggmax (42:40), Dometic (57:15), Elanders (68:20) och Note (78:05) samt ett nytt bolag i form av Veteranpoolen (87:55). Utöver detta blir..

En podcast från Kvalitetsaktiepodden som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Byggmax

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt