Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"Avsnitt 423 - Skakning på nedre däck" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Avsnitt 423 - Skakning på nedre däck" av Fill or Kill intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Tillsammans mot miljonen, Carnegie Private Banking eller Börspodden med flera.

1. Avsnitt 423 - Skakning på nedre däck

I dagens avsnitt:   SBB Vad gör man om man ligger snett? Bygg Veckans Fill or Kill Intervju med RareWine Invest  Tack RareWine Invest! www.rarewineinvest.se  Tack RoboMarkets! gorobo.pro/2aue  @RoboMarketsSE..

En podcast från Fill or Kill som du tar del av här.

2. 135. Kurshaveri och förtroendekris

I veckans avsnitt av Tillsammans mot miljonen pratas det såklart kurshaveriet i fastighetsbolaget SBB, ännu en rysare i Latour-ägda CTEK och lite allmänt börssurr. In och lyssna!..

En podcast från Tillsammans mot miljonen som du tar del av här.

3. Sektorer att kika närmare på

Rapportperioden drar sig mot sitt slut och vad bör investerare dra för slutsatser av detta? Kommer den positiva trend som vi har sett i början av året hålla i sig? Karl Hedberg, aktiechef på Carnegie Private..

En podcast från Carnegie Private Banking som du tar del av här.

Avsnitt 507 - Johns fyrklöver

4. Avsnitt 507 - Johns fyrklöver

Johan ska på golfresa och kurera sig efter en tuff vår. John får inte följa med men har en aning varför. Nätmäklarnas hutlösa priser för att köpa en Berkshire aktie funderas det över och John rapporterar sina..

En podcast från Börspodden som du tar del av här.

5. Episod 301 - Spaningar från en investerarresa till Texas i USA

I veckans avsnitt gästas vi av vår kollega Pär Ståhl från Placera för att sammanfatta och reflektera kring våra intryck från en investerarresa till USA. Vi var vi Austin och Houston i Texas samt i New York. Vi..

En podcast från Avanzapodden som du tar del av här.

6. 156. Går emot marknaden och köper konsult

I veckans avsnitt av Aktiepodden pratas det rapporter, utdelningar och en hel del aktiecase. Såväl i fastighetsbranschen som konsultbranschen. Det och mycket annat, in och lyssna!..

En podcast från Aktiepodden som du tar del av här.

7. 288. Guldpriset nosar på ”all time high”

I dagens EFN Marknad delar Eric Strand, förvaltare på AuAg Fonder, med sig av sina tankar kring ädelmetaller av alla dess slag. Det pratas guld, silver och även lite centralbanker i programmet...

En podcast från EFN Marknad som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien CTEK

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt