Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"Avsnitt 488 - Nyårsavsnittet" toppar
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"Avsnitt 488 - Nyårsavsnittet" toppar

Veckans

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Avsnitt 488 - Nyårsavsnittet" av Börspodden intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Banking By Daniel, Aktiesnack eller Placerapodden med flera.

1. Avsnitt 488 - Nyårsavsnittet

Börspodden är som vanligt hårdast mot sig själva när förra årets spaningar rättas och inte visar sig vara klockrena. Årets vinnare i diverse varierande kategorier delas ut och nya spaningar för 2023 delas ut..

En podcast från Börspodden som du tar del av här.

2. Är det nu vi ska köpa Tesla?

Det är skillnad på att spekulera och investera. I det korta perspektivet styrs börsen i stor utsträckning av pyskologi medan i det långa perspektivet styrs börsen av vinsterna i bolagen. Psykologin gör att vi..

En podcast från Banking By Daniel som du tar del av här.

3. #33 Günther Mårder

Denna vecka intervjuar vi Günther Mårder som är VD på Företagarna och som tidigare jobbat inom olika delar av finansbranschen. Vi pratar om investeringsfilosofi, investeringar i onoterat, spartips och mycket mer...

En podcast från Aktiesnack som du tar del av här.

Lärdomarna från det stökiga börsåret

4. Lärdomarna från det stökiga börsåret

I årets sista redaktionspodd går vi igenom börsåret, vilka fonder som varit vinnare och förlorare och hur vi tänker kring nästa år. Medverkar gör Pär Ståhl, Ludvig Löngårdh och Daniel McPhee. ................

En podcast från Placerapodden som du tar del av här.

5. Affärsfilosofin bakom Alibaba

Vi avslutar året genom att zooma in på Alibaba, e-handelsgiganten som idag dominerar den digitala handeln i Kina. Vi har träffat Brian Wong, en av de första anställda på företaget och författare av boken “The..

En podcast från Den Digitala Draken som du tar del av här.

6. 132. Trojansk häst med ökenvind i ryggen: Qatargate och hotet mot Europas demokrati

Den närmast maniskt intensiva mediabevakningen av Qatar tog mitt under fotbolls VM en ny vändning under december 2022, när en av världens viktigaste demokratiska institutioner avslöjades befinna sig mitt i en av..

En podcast från FollowTheMoney som du tar del av här.

7. 164 - Nyårskrönikan 2022

Årets nyårskrönika från Fundamentalt innehåller några av Anna och Jacobs absoluta höjdpunkter från året som gått. Per Holkneckt, Anders Borg, Sven-Otto Littorin och Åsa Ingrosso är några av de gäster som..

En podcast från Fundamentalt som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Alibaba ADR

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Företag

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

[email protected]

Kontakta oss

VD & Ansvarig utgivare

Daniel Åstrand

Grundare & IT

Kristoffer Matsson

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.