Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"Hur uthålligt är sommarrallyt?" toppar
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"Hur uthålligt är sommarrallyt?" toppar

Veckans

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Hur uthålligt är sommarrallyt?" av Placerapodden intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Börspodden, Börspanelen eller Kvalitetsaktiepodden med flera.

1. Hur uthålligt är sommarrallyt?

Äntligen ett sommarrally på börsen men är det vändpunkten eller bara en paus i nedgången. Det pratar Martin Blomgren och Pär Ståhl om i veckans Redaktionspodd, där vi även går i genom favoriterna inför..

En podcast från Placerapodden som du tar del av här.

2. Avsnitt 467 - Sommarpoddare Mats Qviberg

Finanslegenden Mats Qviberg är årets sista sommarpoddare och i veckans avsnitt delar han med sig av sin syn på börsen just nu, bolagsordningens bortglömda betydelse och MQs succé utanför börsen. Johns språkbruk..

En podcast från Börspodden som du tar del av här.

3. 17. Är faran över?

Hör Börspanelens reflexioner efter halvårsrapporterna 2022. Det har varit flera stora kursrörelser denna gång. Vi går igenom faktorerna som talar för och emot att börsen bottnat, plus att vi gissar hur börsen..

En podcast från Börspanelen som du tar del av här.

Avsnitt 122 - Ett frågeavsnitt i sommartider

4. Avsnitt 122 - Ett frågeavsnitt i sommartider

I detta specialavsnitt svarar vi på en hel hög med lyssnarfrågor. Välkomna!  Vår huvudsponsor hittar ni på: www.kavaljer.se Börsdata hittar ni på: www.borsdata.se/terminal   See acast.com/privacy for privacy and..

En podcast från Kvalitetsaktiepodden som du tar del av här.

5. 143 - Trendspaning: Resebranschen

Anna och Jacob har bjudit in Sandra Miller Kinge, nordisk marknadschef på Apollo och Stefan Sjöstrand för att ta tempen på resebranschen just nu. Efter två pandemiår gick vi rakt in i en skenande inflation med..

En podcast från Fundamentalt som du tar del av här.

6. Avsnitt 188: Bengt Julander berättar historien om Linc

Bengt Julander gästar Penserpodden och berättar historien om Linc. Bengt är en av Sveriges mest framstående life science-investerare. Han har främst investerat via bolaget Linc, som kom att börsnoteras våren 2021..

En podcast från Penserpodden som du tar del av här.

7. Avsnitt 383 - Halvårskrönikan

I dagens avsnitt:   Marknadsläget  Årets bästa och sämsta trades Halvårssummering av nyårsportföljerna Vad man ska ta med sin in i andra halvåret Tankar inför hösten  Ha koll på vår hemsida! www.fillorkill..

En podcast från Fill or Kill som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Linc

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Linc

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Företag

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

[email protected]

Kontakta oss

VD & Ansvarig utgivare

Daniel Åstrand

Grundare & IT

Kristoffer Matsson

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.