Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"Kvartalet | Ilija Batljan om Samhällsbyggnadsbolagets K4 och bokslut 2022" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Kvartalet | Ilija Batljan om Samhällsbyggnadsbolagets K4 och bokslut 2022" av Kvartalet intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Fill or Kill, Penserpodden eller Tillsammans mot miljonen med flera.

1. Kvartalet | Ilija Batljan om Samhällsbyggnadsbolagets K4 och bokslut 2022

I detta avsnitt av Kvartalet möter vi Ilija Batljan, vd och grundare för Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, som kommenterar SBB:s resultat för fjärde kvartalet och bokslutet för 2022. Bolagets kassaflöde taktar..

En podcast från Kvartalet som du tar del av här.

2. Avsnitt 413 - Stiltje

I dagens  avsnitt:     SBB Neobo   Warner Bros. Discovery   AbCellera   Calliditas   RaySearch   Tech Rally   Index   Veckans Fill or Kill   Vibrosense intervju    Tack RoboMarkets!  gorobo.pro/2aue..

En podcast från Fill or Kill som du tar del av här.

3. Avsnitt 222: Så blir du miljonär

Investmentbolaget AB Spiltans grundare Per H Börjesson är miljonären som vill göra andra till miljonärer. Han är djupt inspirerad av Warren Buffet och har anpassat dennes sanningar om sparande och investeringar..

En podcast från Penserpodden som du tar del av här.

125. "Aktien borde värderas upp"

4. 125. "Aktien borde värderas upp"

I veckans avsnitt av Tillsammans mot miljonen så pratas det bland annat om intressanta aktiecase, bankernas starka start på året, varför börsen backat senaste veckorna och varför man ska ha lite koll på eventuell..

En podcast från Tillsammans mot miljonen som du tar del av här.

5. Avsnitt 497 - BP träffar Kambis vd Kristian Nylén

Denna vecka blir det sportlovsspecial och Börspodden har slagit på stort genom att bjuda in Kambis vd Kristian Nylén till podden. Det snackas finansiella mål, moduler och tredje generationens trading. John avslöjar..

En podcast från Börspodden som du tar del av här.

6. Episod 291 - Nästan allt du behöver veta om virala ChatGPT

I veckans avsnitt gästas vi av Peter Örneholm som ska berätta nästan allt vi behöver veta om den senaste tidens virala AI-snackis ChatGPT. Som NVIDIA:s VD och medgrundare nyligen uttryckte det "This is the iPhone..

En podcast från Avanzapodden som du tar del av här.

7. Avsnitt 137 - Nya Swedol

Kvartalsrapporterna har fortsatt ända in i kaklet och vi har tittat till sex bolag varav en nykomling i Alligo (32:10). De övriga bolagen är: AQ (45:49), Bahnhof (61:30), Kitron (70:53), Svedbergs (83:20) och..

En podcast från Kvalitetsaktiepodden som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien AQ Group

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt