Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest sedda börsvideos –"Market update 6 dec - Stor genomgång av marknaderna! Dollarn väldigt nära botten!?" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Market update 6 dec - Stor genomgång av marknaderna! Dollarn väldigt nära botten!?" av Ten Bagger intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Direkt Studios, IG Sverige eller Pareto Securities med flera.

1. Market update 6 dec - Stor genomgång av marknaderna! Dollarn väldigt nära botten!?

God eftermiddag, Man ska alltid vara ödmjuk mot marknaden och mot andra, men detta känns som den bästa videon på länge från undertecknad. Ni avgör såklart själva.. ;). Denna vecka kör vi en större..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

2. Sivers Semiconductors | VD Anders Storm kommenterar utvecklingsprojektet

Sivers Semiconductors | VD Anders Storm kommenterar utvecklingsprojektet..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

3. Recessionen kommer | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ När kommer recessionen? I veckans avsnitt går Jonas igenom sex punkter som pekar på att den snart är här. Twitter: https://twitter.com/igsverige​ Facebook: https://www..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

4. Våra fastighetsfavoriter / God morgon från Paretodesken 5 december

Hur påverkar jobbsiffran räntehöjningen? Vi pratar marknad med Chris Watling på Longview Economics. Matilda Karlsson pratar även fastighetsfavoriter och Vicore Pharma. Missa inte senaste avsnittet av Pareto..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

Pass 6:  Låt pengarna jobba för dig | Kom i form ekonomiskt

5. Pass 6:  Låt pengarna jobba för dig | Kom i form ekonomiskt

De flesta av oss kan spara åtminstone lite grann, men hur i hela friden ska man tänka? Det viktiga är vad du har tänkt använda pengarna till. Ju längre tid det är kvar tills du ska använda dem, desto högre risk..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

6. Niklas Wykman, Finansmarknadsminister - Sparpodden 474

Ett specialavsnitt av Sparpodden med Johan Tidestad och Frida Bratt, där vi äntligen har fått sitta ner med finansmarknadsministern Niklas Wykman. Det ställs frågor om skatten på ISK, pension, amorteringskrav, och..

En video från Nordnet som du tar del av här.

7. Interview - Nordnet

Glöm inte att prenumerera på kanalen för att få ta del av fler intressanta bolagsfilmer, intervjuer och presentationer. Klicka här: https://www.youtube.com/c/FinWireMediaSE?sub_confirmation=1 Detta är en..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Meta Platforms

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt