Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest sedda börsvideos –"Sivers Semiconductors | VD Anders Storm kommenterar Q2 rapporten" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Sivers Semiconductors | VD Anders Storm kommenterar Q2 rapporten" av Direkt Studios intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Nordnet, FinWire TV eller Ten Bagger med flera.

1. Sivers Semiconductors | VD Anders Storm kommenterar Q2 rapporten

00:00 - Introduktion 00:20 - Oförändrad omsätting, ökad rörelseförlust 01:30 - Integrationen av MixComm 02:27 - Nya & befintliga Fortune-100 kunder 06:03 - Valutakursförändringar 07:16 - Sivers Wireless -..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

2. Sommarpsykologi med Christofer Anderson - Sparpodden 454

👉 Följ Nordnets YouTube kanal för att få bättre koll på Börsen: https://www.youtube.com/user/nordnetbank Gratis webbinarier som ger dig kunskapen att investera smartare: 👉 https://blogg.nordnet..

En video från Nordnet som du tar del av här.

3. Tessin - Q2 Presentation 2022

Q2 för 2022 presentation med vd Heidi Wik. #Tessin #Webcast #FinwireTV Glöm inte att prenumerera på kanalen för att få ta del av fler intressanta bolagsfilmer, intervjuer och presentationer. Klicka här: https..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

4. Market update 12 juli - Stark USD och en yieldkurva som inverterar på nytt!

I dagens avsnitt inleder vi med att fokusera på den starka dollarn, dess effekt på amerikanska vinster och konstaterar återigen att det föreligger en stor risk att vinstestimaten i marknaden ligger för högt både..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

Hoi Publishing noteras på Nordic Growth Market

5. Hoi Publishing noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Hoi Publishing till Nordic Growth Market. Bolaget driver ett digitaliserat förlag i nära samarbete med sina författare. Ambitionen är att bygga en bred och växande katalog av rättigheter med god..

En video från NGM Exchange som du tar del av här.

6. Pareto TV besöker VEF: "Vår gröna bond ska gå till bolag som bidrar till finansiell inkludering"

Vi besöker VEF AB som är en fintechinvesterare i tillväxtmarknader. Bolaget gav i våras ut en grön obligation som ska gå till bolag som bidrar till finansiell inkludering i tillväxtländer. Hittils har över 18..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

7. Så agerar börsproffsen inför sommaren | EFN Marknad 22 juni

Ett skakigt halvår på börsen närmar sig slutet. I EFN Marknads säsongsavslutning bjuder två rutinerade förvaltare på sina bästa börstips till mer orutinerade investerare. Gästerna är Charlotta Faxén från..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt