Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 8 mest sedda börsvideos –"Market update 2 nov - Fed Night - Rörelse att vänta!" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Market update 2 nov - Fed Night - Rörelse att vänta!" av Ten Bagger intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från IG Sverige, Nordnet eller Pareto Securities med flera.

1. Market update 2 nov - Fed Night - Rörelse att vänta!

God eftermiddag, Jag är egentligen på höstlov med barnen denna vecka, men kunde inte slita mig från att spela in en video ändå. Skärm och mikrofon är inte desamma som på vanliga kontoren, men jag hoppas att ni..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

2. Ljuset i tunneln | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ I veckans avsnitt går Erik igenom sin favoritmodell: presidentcykeln. Enligt den bör 2023, alltså året innan presidentvalet, bli starkt. Programledarna diskuterar också..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

3. Framgångar på börsen vid 25 - Albin Kjellberg, Frilansande programledare - Sparpodden 469

Gratis webbinarier som ger dig kunskapen att investera smartare: 👉 https://blogg.nordnet.se/event/ Häng med i flödet på: 👉 TikTok - https://www.tiktok.com/@nordnet.sverige 👉 Instagram - https://www..

En video från Nordnet som du tar del av här.

4. Vad tror vi om FED och Novemberbörsen? / God morgon från Paretodesken 31 oktober

Höstlovsspecial av Paretodesken och vi summerar oktoberbörsen och blickar mot november med Harry Colvin. Disclaimer: ”Informationen i denna video ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

Blick Global Group | Intervju med VD Erik Ahlberg

5. Blick Global Group | Intervju med VD Erik Ahlberg

Analyst Group, Patrik Olofsson intervjuar Blick Global Group om Q3 och effekten av förvärv...

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

6. Eurocon Consulting: Intervju med VD Peter Johansson avseende Q3'22

Eurocon Consulting: Intervju med VD Peter Johansson avseende Q3'22..

En video från Kalqyl Play som du tar del av här.

7. Sitdown - Redwood Pharma

Glöm inte att prenumerera på kanalen för att få ta del av fler intressanta bolagsfilmer, intervjuer och presentationer. Klicka här: https://www.youtube.com/c/FinWireMediaSE?sub_confirmation=1 Detta är en..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

8. Pass 1: Ta reda på nuläget | Kom i form ekonomiskt

Det viktigaste att börja med när du ska ta tag i din ekonomi är att få koll på ditt nuläge. Vad kostar ditt liv egentligen? För att ta reda på det måste du gå igenom alla dina utgifter de senaste tolv..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt