Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 8 mest sedda börsvideos –"Utdelning i SBB?" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Utdelning i SBB?" av Nordnet intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från EFN Marknad, Pareto Securities eller IG Sverige med flera.

1. Utdelning i SBB?

Häng med i flödet på: 👉 TikTok - https://www.tiktok.com/@nordnet.sverige 👉 Instagram - https://www.instagram.com/nordnet/ 👉 Twitter - https://twitter.com/NordnetSE 👉 Facebook - https://www.facebook..

En video från Nordnet som du tar del av här.

2. Analyschef: Fortsatt defensivt som gäller | EFN Marknad 21 november

Mattias Sundling, chef för aktieanalys på Handelsbanken, tror inte att de senaste veckornas övervägande positiva börsutveckling kommer vara ihållande. I EFN Marknad säger han att han mer tror att det handlar om..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

3. Vilka sektorer ska man välja 2023? / God morgon från Paretodesken 21 november

Idag pratar Paretos analyschef Stefan Wård med Chris Watling på Longview Economics om varför de gått mot undervikt aktier, vilka sektorer de tror på 2023 och hur korrelationen mellan aktier och obligationer kan..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

4. Gilla läget! | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Blir det tjur- eller björnmarknad under resten av året? Olavi tror på en komarknad. I veckans avsnitt diskuteras också vikten av gilla läget, recessionssignaler i USA samt..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

Market update 22 nov - Final push for Q4!

5. Market update 22 nov - Final push for Q4!

God kväll, I veckans video går vi som vanligt igenom en rad olika marknader och index. Den avslutande vågen på uppsidan som vi tidigare saknat ser nu ut att vara under uppbyggnad. Om den vyn stämmer bör vi..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

6. Sileon | Q3 interview with CEO David Larsson

Sileon | Q3 interview with CEO David Larsson..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

7. Imint: Interview with CEO Andreas Lifvendahl on Q3 2022

Imint: Interview with CEO Andreas Lifvendahl on Q3 2022..

En video från Kalqyl Play som du tar del av här.

8. OssDsign - Q3 presentation 2022

VD Morten Henneveld och CFO Anders Svensson presenterar bolagets Q3-rapport för 2022. #OssDsign #FinwireTV #Webcast Glöm inte att prenumerera på kanalen för att få ta del av fler intressanta bolagsfilmer,..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Samhällsbyggnadsbolag

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.