Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 8 mest sedda börsvideos –"Utdelning i SBB?" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Utdelning i SBB?" av Nordnet intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från EFN Marknad, Pareto Securities eller IG Sverige med flera.

1. Utdelning i SBB?

Häng med i flödet på: 👉 TikTok - https://www.tiktok.com/@nordnet.sverige 👉 Instagram - https://www.instagram.com/nordnet/ 👉 Twitter - https://twitter.com/NordnetSE 👉 Facebook - https://www.facebook..

En video från Nordnet som du tar del av här.

2. Analyschef: Fortsatt defensivt som gäller | EFN Marknad 21 november

Mattias Sundling, chef för aktieanalys på Handelsbanken, tror inte att de senaste veckornas övervägande positiva börsutveckling kommer vara ihållande. I EFN Marknad säger han att han mer tror att det handlar om..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

3. Vilka sektorer ska man välja 2023? / God morgon från Paretodesken 21 november

Idag pratar Paretos analyschef Stefan Wård med Chris Watling på Longview Economics om varför de gått mot undervikt aktier, vilka sektorer de tror på 2023 och hur korrelationen mellan aktier och obligationer kan..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

4. Gilla läget! | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Blir det tjur- eller björnmarknad under resten av året? Olavi tror på en komarknad. I veckans avsnitt diskuteras också vikten av gilla läget, recessionssignaler i USA samt..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

Market update 22 nov - Final push for Q4!

5. Market update 22 nov - Final push for Q4!

God kväll, I veckans video går vi som vanligt igenom en rad olika marknader och index. Den avslutande vågen på uppsidan som vi tidigare saknat ser nu ut att vara under uppbyggnad. Om den vyn stämmer bör vi..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

6. Sileon | Q3 interview with CEO David Larsson

Sileon | Q3 interview with CEO David Larsson..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

7. Imint: Interview with CEO Andreas Lifvendahl on Q3 2022

Imint: Interview with CEO Andreas Lifvendahl on Q3 2022..

En video från Kalqyl Play som du tar del av här.

8. OssDsign - Q3 presentation 2022

VD Morten Henneveld och CFO Anders Svensson presenterar bolagets Q3-rapport för 2022. #OssDsign #FinwireTV #Webcast Glöm inte att prenumerera på kanalen för att få ta del av fler intressanta bolagsfilmer,..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt