Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 9 mest sedda börsvideos –"Sänk din risk! - Cristofer Andersson" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Sänk din risk! - Cristofer Andersson" av Nordnet intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Pareto Securities, Direkt Studios eller IG Sverige med flera.

1. Sänk din risk! - Cristofer Andersson

Häng med i flödet på: 👉 TikTok - https://www.tiktok.com/@nordnet.sverige 👉 Instagram - https://www.instagram.com/nordnet/ 👉 Twitter - https://twitter.com/NordnetSE 👉 Facebook - https://www.facebook..

En video från Nordnet som du tar del av här.

2. Hur mår börsen? / God morgon från Paretodesken 27 mars

Idag pratar Stefan Wård marknad med Chris Watling. Disclaimer: ”Informationen i denna video ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

3. Trading Direkt Healthcare 2023-03-27 | Healthcap-chefen om utvalda portföljbolag

01:24 Healthcaps managing partner Mårten Steen om hur investeringar går till och vilka faktorer som är viktiga inför en investering 05:44 Mårten Steen om ett urval av de onoterade innehaven hos Healthcap –..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

4. Volatilitet & kvalité | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Denna vecka gästas studion av SEB:s analyschef Carl Hammer – som ger sin syn på en rad spännande frågor. Varför är den svenska kronan så svag? Bör vi gå över till euro?..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

Stendörren@ProHearings 230330

5. Stendörren@ProHearings 230330

Stendörren@ProHearings 230330..

En video från ProHearings som du tar del av här.

6. Savosolar: Well positioned to reduce emissions

Savosolar's two business areas are linked to the reduction of carbon dioxide emissions. The merger with Meriaura strengthened Savosolar's balance sheet and should help turn the group's results into profit in 2023...

En video från Inderes Nordic som du tar del av här.

7. Efter Cristina Stenbecks reträtt – vem styr Kinnevik nu? | EFN Marknad 29 mars

Med nästan 200 000 aktieägare är det svenska investmentbolaget Kinnevik lite av en spararfavorit på Stockholmsbörsen. Men hur går det egentligen med bolagets nya inriktning? Och hur mycket är Stenbeck-familjen..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

8. Abliva Analytikerpresentation 31 mars

Erik Penser Banks analytiker Ludvig Svensson håller en kort dragning på det nya Penser Future-bolaget Abliva. Ett intressant bolag med fokus på sällynta mitokondriella sjukdomar. En investering i Abliva är..

En video från Penser Play som du tar del av här.

9. Sverige: Volymras i svensk detaljhandel

Morgonrapporten är en daglig uppdatering av det ekonomiska läget från oss på Handelsbanken Macro Research. Länk till presentationsmaterial: https://reonapi.researchonline.se/f/W9GCL89v7EidOW2mNyjH-A2 Lyssna på..

En video från Handelsbanken Research som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Meta Platforms

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt