Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Sista

Sista chansen: Vinn en Sonos One – Prenumerera på Börskollens nyhetsbrev och delta i utlottning (gratis)

Delta i utlottningen av en sprillans Sonos One – allt du behöver göra är att ge vårt populära nyhetsbrev en chans. Vi har idag ca 47.000 prenumeranter så vi tror inte att du kommer ångra dig!

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, heta aktiecase, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer? I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 100+ olika källor.

Våra senaste utskick

Här kan du smygkika på vårt senaste utskick där vi bland annat listar banker med den högsta sparräntan just nu, tips på hur du håller ner kostnaderna under stundande semestern samt två glödheta AI-case börsen.

Bankens favoritaktier – 8 med köpstämpel / Proffs: Två glödheta AI-case på börsen

Prenumerationen är helt kostnadsfri och om du skulle ångra dig går det enkelt att avregistrera sig via länken som återfinns längst ner i varje utskick.

Prenumerera för att delta i utlottningen

Reglerna är enkla. Det enda du behöver göra är att prenumerera på vårt nyhetsbrev via länken nedan. Du är då med i utlottningen av en Sonos One. Vinnaren slumpas och kontaktas efter avslutad kampanj. Gäller endast för nya nyhetsbrevsprenumeranter.

PRENUMERERA HÄR

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Sonos

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Sonos

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt