Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

ABN Amro rekryterar teknikchef från Commerzbank

Nederländska storbanken ABN Amro avser att tillsätta Carsten Bittner som ny innovations- och teknikchef med start 1 januari 2023. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bittner är idag teknikchef på tyska Commerzbank. Han har skrivit på ett fyraårskontrakt med ABN Amro. Innan han kan ta uppdraget måste han först godkännas av ECB samt ABN Amros aktieägare vid en extrastämma.

"Jag ser mycket fram emot Carsten Bittners ankomst. Carsten är en auktoritet när det gäller IT- och innovationsstrategier och har en gedigen erfarenhet som ledare i komplexa kommersiella organisationer under förändring. Han kommer att vara central för ABN Amros strategi att bli en personlig bank i en digital tidsålder med starkt fokus på våra kunder”, säger ABN Amros vd Robert Swaak.

https://www.globenewswire.com/news-release/2022/09/26/2522159/0/en/ABN-AMRO-intends-to-appoint-Carsten-Bittner-as-Chief-Innovation-Technology-Officer.html

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien ABN AMRO Group

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt