Adverty har ökat antalet publicister och spel under Q3
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Adverty har ökat antalet publicister och spel under Q3

Adverty

Annonsplattformbolaget Adverty har under det tredje kvartalet ökat med tre nya publicister och fått in 78 spel till spelportföljen. Det framgår av ett pressmeddelande.

Utfallet kan jämföras med samma period förra året när antalet nya publicister var tio och antalet nya spel 52.

De tre nya publicister som tillkommit under tredje kvartalet i år är Mirai Games, Giant Avocado och Quiet. Av de 78 nya spelen är 58 en del av managed accounts, medan 52 kommer från befintliga publicister.

“När vi tittar tillbaka på Q3 2023 är vi stolta över att se vår fortsatta tillväxt på publicistsidan. Tillskottet av nya publicister och spel, särskilt inom Casual-genren, är ett resulat av vårt effektiva arbete med att utöka räckvidden av in-game-annonsering”, säger Chloe Cave, Chief Supply Officer på Adverty.

💡 Tips från oss på Börskollen

Aktieapp – Högsta betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och över 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Adverty

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Adverty

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.