Nyhet

Aerowash lämnar uppdatering om strukturaffär med US Aviation Services

Flygplanstvättbolaget Aerowash lämnar en uppdatering om strukturaffären med US Aviation Services. Det framgår av ett pressmeddelande.

US Aviation har nu meddelat att den kommersiella driftsättningen hos Delta Airlines beräknas ske någon gång mellan 15 mars och den 1 april eller däromkring. Förutsatt att så sker har US Aviation vidare meddelat att man har för avsikt att därefter fortsätta samt slutföra transaktionsprocessen.

Aerowash styrelse ser fortsatt positivt på transaktionen. US Aviation fortsätter att investera i att bygga upp Aerowash varumärke och marknad i USA. Båda parter arbetar för att den kommersiella driftsättningen ska ske så snart som möjligt. Maskinerna fungerar, US Aviations personal har genomgått utbildning och är certifierade.

Tidpunkten för den kommersiella driftsättningen är dock en händelse som ligger inom Delta Airlines kontroll, vilket innebär att Aerowash och US Aviation har begränsade möjligheter att påverka när denna aktivitet sker. Det är också viktigt att betona att en eventuell transaktion inte är klar förrän ett undertecknat överlåtelseavtal är på plats. Med dessa reservationer kommer Aerowash styrelse att efter bästa förmåga verka för ett genomförande av transaktionen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Aerowash

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Aerowash

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt