Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Affärsvärlden

Affärsvärlden ger ett neutralt råd för norska Aker Carbon Capture

Koldioxidinfångning är en etablerad teknik som kan spela stor roll i klimatomställningen. Särskilt för vissa industrier som cement. Norska Aker Carbon Capture ligger långt framme och kan bli en vinnare. Det skriver Affärsvärlden i en analys på torsdagen.

"Fördelen med Aker Carbon Capture som investering är att det går att se en jättemarknad för bolaget på sikt samtidigt som företaget inte ligger så väldigt långt borta från att börja gå med vinst. Affärsvärlden vill inte avråda från aktien men sätter neutralt råd just nu, främst eftersom vi skulle bli förvånande om de projekt man har i leverans kommer att fortlöpa smärtfritt och utan frågetecken om lönsamheten i Akers verksamhet", skriver tidningen i sin slutsats.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Aker Carbon Capture

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Aker Carbon Capture

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt