Nyhet

Affärsvärlden

Affärsvärlden har tröttat på Sinch och slopar köprådet

Affärsvärlden har trott på en vändning för it-bolaget Sinch. "Det har varit fel hittills. Nu ändrar vi rådet", skriver tidningen i en analys på torsdagen.

Sinch kommer för tredje kvartalet i rad med väldigt dåliga siffror. Affärsvärlden har haft köpråd på den här aktien som nu kollapsat med ett ras på 67 procent det senaste året. Idag är den ned 20 procent.

Affärsvärlden vågar inte riktigt tro på sina teorier kring Sinch förbättringspotential efter en tredje fiaskorapport utan att se lite bättre riktiga siffror. Under tredje och fjärde blir i alla fall jämförelsen mycket lättare, skriver tidningen och ger ett neutralt råd tills vidare.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Sinch

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Sinch

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt