Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Aiforia Technologies lanserar ny plattform för patologer och forskare

Finländska teknikbolaget Aiforia Technologies har denna vecka lanserat Aiforia Community Platform för patologer och forskare inom medicinsk bildanalys. Det framgår av ett pressmeddelande.

Plattformen är tänkt att fungera som en samlingsplats där användarna kan dela med sig bästa praxis med direkt med sina kollegor.

"Det som gör Aiforia Community Platform unik är att den möjliggör för Aiforia-användare att enkelt komma i kontakt med varandra och dela med sig av idéer och tips, oavsett vilket projekt de arbetar med eller vilket företag de representerar", säger Jillian Athey, patolog vid University of Illinois.

Aiforia hade inför lanseringen testat plattformen med över 3 000 användare, inklusive sjukhus, läkemedelsbolag och akademiska institutioner som Mayo Clinic, MIT och Memorial Sloan Kettering Cancer Center. Enligt bolaget kommer flera av användarna att teckna för vidare användning av plattformen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Aiforia Technologies

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Aiforia Technologies

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt