Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Amerikanska

Amerikanska justitiedepartementet inleder utredning mot Goodyear - WSJ

Amerikanska justitiedepartementet har inlett en utredning mot däcktillverkaren Goodyear för dess hantering av återkallade däck som varit inblandade i flera olyckor där vissa haft dödligt utfall, skriver Wall Street Journal, WSJ, som talat med källor.

Federala åklagare har som en del av utredningen begärt att få ta del av dokument och vittnesmål från en advokat i Arizona som drivit en process mot Goodyear.

Utredningen ska komplettera en granskning av ett Goodyear-däck som tillverkades mellan 1996 och 2003 för husbilar. Däcket hade modellnamnet G159.

https://www.wsj.com/articles/justice-department-probes-goodyears-handling-of-recalled-tire-11674653894

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt