Bellpal deltog på CES-mässan i Las Vegas
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Bellpal deltog på CES-mässan i Las Vegas

Teknikbolaget Bellpal var utställare tillsammans med Motorolas smartklocka Moto Watch på teknikmässan CES i Las Vegas den 5 till 8 januari. Bolagen presenterade där den gemensamma satsningen inom familj, omsorg och trygghet för seniorer.

Bellpals aktiviteter beskrivs ha genererat stor medial uppmärksamhet. Hittills har det gjorts 23 artiklar om Moto Watch och samarbetet med Bellpal och den gemensamma satsningen på familj, omsorg och trygghet för seniorer. Dessutom rapporterade Fox News om Motorolas smartklocka med Bellpals fallmjukvara i ett sammandrag om höjdpunkterna från CES-mässan, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Moto Watch presenterade sin produktportfölj av lanserade och kommande lanseringar om fem nya smartklockmodeller under årets första kvartal, varav Bellpal kommer ingå i tre stycken som en integrerad lösning med fallmjukvara och trygghetstjänsten Safety+.

Vidare förhandlades det fram affärer där Moto Watch säljs som ett paket med Bellpals fallmjukvara och trygghetslösning med stora distributörer i Brasilien, Argentina och Indien.

Bellpal har för avsikt att försöka komma i mål med minst ett avtal med ett bolag inom medical alert-branschen under första kvartalet.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om BellPal Holding

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
ÖPPNA KONTO

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien BellPal Holding

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt