Bellpal har utvecklat en tjänst för Motorola riktad till seniorer
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Bellpal har utvecklat en tjänst för Motorola riktad till seniorer

Teknikbolaget Bellpal har tillsammans med CE Brands utvecklat en plattform till Motorolas smart watch Moto Watch. Plattformen är utformad för seniorer och ska ge ökad trygghet, hälsa och omsorg. Det framgår av ett pressmeddelande.

Tjänsten har fått namnet "The Senior Independence Initiative" och kommer först lanseras i USA inom de närmaste veckorna. Priset för tjänsten börjar på 24,95 dollar i månaden.

"Det är oerhört spännande och tillfredsställande att tillsammans med så välrenommerade varumärken som Motorola och Moto Watch ta sig an den gigantiska amerikanska trygghetsmarknaden för seniorer, kallad Medical Alert. Marknaden är väletablerad och omsätter ca 3 miljarder USD årligen, men saknar moderna och relevanta produkter och tjänster som vi kommer att kunna erbjuda", säger David Ziemsky, vd för Bellpal.

Bellpal har tidigare kommunicerat avtalet med CE Brands.

💡 Tips från oss på Börskollen

Aktieapp – Högsta betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och över 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om BellPal Holding

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien BellPal Holding

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.