Nyhet

Better

Better Collective tecknar avtal med Chicago Tribune

Betting- och affiliatebolaget Better Collective har ingått avtal med amerikanska dagstidningen Chicago Tribune. Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet innebär att Better Collective kommer ge tips samt odds för de kommande matcherna till tidningens läsare. Därtill kommer bolaget att erbjuda direktlänkar till bettingplattformar för att underlätta olika typer av spel.

"Mellanvästern och Chicago har så många fantastiska sportfantaster inom olika typer av sporter. Vi är väldigt glada att vi kan ge engagerande innehåll, data och tips till engagerade läsare av Chicago Tribune som vill lära sig mer om sport och sportspel", kommenterar Better Collectives vd Marc Pedersen.

Samarbetet är kopplat till Better Collectives dotterbolag Action Network och partnerskapet väntas vara operativt i mitten av augusti, i tid för NFL-säsongen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Better Collective

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Better Collective

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt