Beyond Meats operativa chef har blivit arresterad
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Beyond Meats operativa chef har blivit arresterad

Beyond

Amerikanska matföretaget Beyond Meats operativa chef, Chief Operating Officer, Doug Ramsey arresterades i helgen efter att han påstås ha bitit en man i näsan i ett parkeringsgarage i Arkansas efter en fotbollsmatch. Det rapporterar CNBC.

Ramsey, som är 53 år, arresterades för terroriserande och tredje gradens misshandel. Han har varit operativ chef för Beyond Meat sedan december. Han har tidigare arbetat för Tyson Foods.

Ramsey släpptes i söndags.

Beyond Meat har haft svårt att leva upp till förväntningarna på Wall Street och aktien har gått mycket trögt. Under gårdagen föll kursen med 6,7 procent. Hittills i år är aktien ned 73,8 procent och börsvärdet har krympt till 1,2 miljarder dollar. För tre år sedan var värdet 13,4 miljarder dollar.

https://www.cnbc.com/2022/09/19/beyond-meat-coo-doug-ramsey-arrested-for-allegedly-biting-mans-nose.html

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Beyond Meat

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Beyond Meat

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.