Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Beyond

Beyond Meats operativa chef har blivit arresterad

Amerikanska matföretaget Beyond Meats operativa chef, Chief Operating Officer, Doug Ramsey arresterades i helgen efter att han påstås ha bitit en man i näsan i ett parkeringsgarage i Arkansas efter en fotbollsmatch. Det rapporterar CNBC.

Ramsey, som är 53 år, arresterades för terroriserande och tredje gradens misshandel. Han har varit operativ chef för Beyond Meat sedan december. Han har tidigare arbetat för Tyson Foods.

Ramsey släpptes i söndags.

Beyond Meat har haft svårt att leva upp till förväntningarna på Wall Street och aktien har gått mycket trögt. Under gårdagen föll kursen med 6,7 procent. Hittills i år är aktien ned 73,8 procent och börsvärdet har krympt till 1,2 miljarder dollar. För tre år sedan var värdet 13,4 miljarder dollar.

https://www.cnbc.com/2022/09/19/beyond-meat-coo-doug-ramsey-arrested-for-allegedly-biting-mans-nose.html

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Beyond Meat

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Beyond Meat

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt