Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Digital Workforce Services aviserar ny plattform som ska få fart på intäkterna

Finländska Digital Workforce Services tillkännager planer på en ny plattform som ska hjälpa det att påskynda intäktstillväxten, enligt ett pressmeddelande.

Den nya plattformen, Digital Workforce Outsmart Platform, presenteras som en del av en strategiuppdatering från bolaget. Plattformen kommer enligt bolaget att bredda kundbasen till att även bättre betjäna bolag som sysselsätter mellan 1 000 till 10 000 anställda.

Plattformen har tagits fram ett av antal skäl, däribland möjligheterna att automatisera arbetet men också för att bolaget identifierat nya tillväxtmöjligheter inom det amerikanska mellanstora marknadssegmentet med bolag som sysselsätter mellan 1 000 till 10 000 anställda. Där är antalet kunder tio gånger högre än jämfört med bolagets nuvarande kundbas och dessa söker efter enkla molntjänster inom smart automatisering.

"För oss innebär vår nya strategi en omvandling från expertdrivna tjänster till en plattformsbaserad affärsmodell", kommenterar vd Mika Vainio-Mattila.

Digital Workforces nya plattform befinner sig i pilotfasen och är planerad att bli kommersialiserad under tredje kvartalet 2022.

Digital Workforce är noterade på First North i Helsingfors.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Digital Workforce

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Digital Workforce

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt