Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Digital Workforce Services förvärvar bolag från Irland för initialt 1,23 miljoner euro

Finska Digital Workforce Services har tecknat avtal om att förvärva The Eclair Group, en automationsleverantör i Irland. Köpeskillingen uppgår till 1,23 miljoner euro med ett potentiellt tillägg om högst 0,98 miljoner euro, baserat på resultatet under innevarande samt nästa år. Det framgår av ett pressmeddelande.

Transaktionen uppges öppna marknaden för Digital Workforces tjänster i landet och ökar bolagets kundbas internationellt. Det förvärvade företaget grundades 2017 och erbjuder konsult- samt leveranstjänster inom etablering, implementering och skalning av automatiseringsmetoder och lösningar.

"Förvärvet stödjer vår nyligen uppdaterade strategi som betonar expansion av kundbasen, särskilt utanför Norden. Företag på Irland och i Storbritannien letar efter den snabbaste, enklaste och mest kostnadseffektiva vägen för att implementera affärsautomatisering i sina organisationer", kommenterar Digital Workforces vd Mika Vainio-Mattila.

Förvärvet förklaras inte ha någon betydande inverkan på det finska bolagets intäkter det här året.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Digital Workforce

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Digital Workforce

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt