Nyhet

Dotterbolag

Dotterbolag till Fragbite säljer tokens för 3,35 miljoner dollar

Mobilspelsutvecklaren och esport-bolaget Fragbites helägda dotterbolag Wagmi har kommit överens med flertalet blockkedjeinvesterare som ska köpa bolagets in-game tokens, för 3,35 miljoner dollar. Det framgår av ett pressmeddelande.

Tokenförsäljningen, kallad "Strategic Round" där ett antal investerare ges möjlighet att köpa tokens innan en publik försäljning äger rum stärker bolagets kapitalbas som kommer att användas för att bygga en portfölj av Web3-spel med in-game tokens som premiumvaluta.

Den publika försäljningen av tokens är planerad att ske senare i år.

Fragbite förvärvade nyligen Lucky Kat för att expandera inom Web3-spel som tillsammans med Wagmi ska bygga ett eget metaversum.

Målet är att bygga en plattform där framtida utvecklare enkelt kan bygga Web3-spelupplevelser med hjälp av Lucky Kats och Wagmis NFTs och in-game tokens.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Fragbite

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Fragbite

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt