Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Dynamic

Dynamic Code lämnar redogörelse för tredje kvartalet - justering av kostnadsbas fortsätter

Diagnos- och hälsotestbolaget Dynamic Code har fortsatt att justera sin kostnadsbas under det tredje kvartalet, skriver vd Louise Nylén i en redogörelse för det tredje kvartalet.

Under andra kvartalet tog bolaget beslutet att skjuta på sina noteringsplaner, vilket innebär att man inte kommer att implementera koncernredovisning som tidigare kommunicerats. Istället kommer man fortsatt att kommunicera kvartalsvis i form av ett vd-brev med utvald finansiell information.

Under tredje kvartalet har bolaget gjort ett antal framsteg med att bygga sin distribution och öka tillgängligheten av sina tester. Under juli levererades bolagets tester ut till 150 Pressbyrån-butiker i Stockholmsområdet i ett utökat samarbete med Reitan Convenience. Vidare har bolagets Celiakitest (test för glutenintolerans) lanserats på fysiska apotek hos Apoteket.

Därutöver har bolaget ökat sitt samarbete med digitala vårdgivare, vilket kommer synas mer under fjärde kvartalet. Bolaget har bland annat startat med tester för Celiaki och Laktos tillsammans med Min Doktor.

Aktiviteterna utanför Norden fortskrider, med framsteg i Storbritannien och Tyskland.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Dynamic Code

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Dynamic Code

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt