Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Emergers

Emergers sänker motiverat värde för Hilbert Group efter Q1-rapporten

Emergers sänker sitt motiverade värde för investeringsbolaget Hilbert Group till 14-17 från 20-24 kronor per aktie. Det framgår av en färsk uppdragsanalys.

"Hilbert Groups intäktssiffra för Q1 har nu avslöjat omfattningen av Hilbert Digital Asset Funds långsiktiga karaktär. Under de ganska turbulenta förhållandena under de första fem månaderna förbereder sig Hilbert för att kapitalisera när marknaderna vänder igen genom att höja AUM med flera nya anställda. Men eftersom motvinden på kryptomarknaden hämmar utsikterna på kort sikt har vi reviderat våra uppskattningar", skriver analyshuset.

Bolagets omsättning i Q1 uppgick till 3,8 miljoner kronor, vilket är en ökning med 65 procent jämfört med samma kvartal i fjol.

Senaste avslutet i aktien gjordes till 4,290 kronor.

https://www.emergers.se/hilbert_f/

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Hilbert Group

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Hilbert Group

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.