Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Emergers

Emergers upprepar motiverat värde för Qlucore

Analysfirman Emergers vidhåller sitt motiverade värde om 53-75 kronor per aktie på 12-24 månaders sikt för mjukvaruföretaget Qlucore. Det framgår av en färsk uppdragsanalys.

"Vi förväntar oss fortsatt intäktstillväxt under 22/23 drivet av att pandemieffekter förkortar kundernas beslutsprocesser samt fortsatta försäljningsinsatser till nya kunder. Vi förväntar oss att CE-ansökningarna för Diagnostics-plattformen och ALL kommer att godkännas om cirka ett år, i linje med företagets guidning, och en efterföljande ökning av antalet labb till 70-100 labb till 2026/27", skriver analyshuset och fortsätter:

"Tillägget av urinblåscancer ger ytterligare stöd till vårt uppskattade antal tester per labb på 2 500-4 000 per år, vilket tillsammans med ett uppskattat pris per test på 1 000 kronor stödjer företagets försäljningsmål på 300 miljoner kronor 2026/27 och en rörelsemarginal på 40 procent."

I skrivande stund handlas aktien till 26,90 kronor.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Qlucore

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Qlucore

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt