Nyhet

Epic

Epic Games uppdaterar butiken med 'Ratings and Polls'

Epic Games har uppdaterat sin spelbutik med en ny funktion som de kallar Ratings and Polls som ger användare möjlighet att ge feedback direkt till communityt för spelen de spelar. Det skriver Epic Games på sin hemsida.

Recensionerna kommer att fylla butikens produktsidor med information vilket skapar en bättre upplevelse och hjälper användaren att hitta spel som är anpassat efter just den spelaren.

Spelbetyg kommer att införas där bolaget kommer att ge användare möjlighet att ge ett betyg på en femgradig skala efter att en person har spelat ett spel i mer än två timmar. Betyget kommer att visas på spelet i Epic Game Store.

Spelundersökningar kommer också att införas där spelare i slutet av en spelsession kommer att få svara på en omröstning. Efter att tillräckligt många spelare har svarat på frågorna kommer deras svar att generera taggar som kan användas för att filtrera på spel och appar i Epic Game Store.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt